Ήττα με δέκα παίκτες για την Κ17 (0-3)

Πικρή ήττα σκορ με 0-3 γνώρισε η Κ-17 του Αρη από την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ στη Νέα Ραιδεστό, σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Τάσου Θέου με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα παρουσίασαν μια πολύ μέτρια εικόνα, έκαναν πολλά λάθη, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έμειναν με δέκα παικτές, μετά από απερίσκεπτη ενέργεια του Χατζηβλασίου.

Το 0-1 έγινε στο 18′ μετά από πλασέ του Πόζογλου. Ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι και στο 8′ μετά από ψηλοκρεμαστό σουτ του Δημητριάδη.

Ο προπονητής των κίτρινων έκανε δυο αλλαγές στο πρώτο μέρος. Ο Χουζούρης πέρασε στη θέση του Μπαξεβανίδη στο 20′, ενώ ο Τόπσης πέρασε στη θέση του Στατή στο 35′.

Στο 44′ δέχθηκε κόκκινη ο Χατζηβλασίου, ο οποίος χτύπησε με το κεφάλι του στο στήθος τον Δημητριάδη.

Στο 53′ έγινε το 0-2, όταν σε κόρνερ από τον Παντεκίδη, ο Μάντζιαρης έκανε λάθος έξοδο και βρήκε τη μπάλα με τα δάχτυλά του και άθελα του την έστειλε στα δίχτυα.Το 0-3 έγινε στο 69′ από τον Πόζογλου.

ΑΡΗΣ: Μάντζαρης, Στατής (35′ Τόπτσης), Μπάμπης, Ντουνιάς, Σαρλής, Μπαξεβανίδης (20′ Χουζούρης), Μιλιάτης, Βασιλούδης (71’Μαρινόπουλος), Ιγνατίδης (64′ Ρ’ακας), Χατζηβλασίου, Καραμβαλάσης

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Κασαπίδης, Παντεκίδης, Βασαίτης, Τσελεπίδης, Πατράλης, Πούφλης, Τουμανίδης, Κουλούρης, Δημητριάδης (67′ Ζεντίδης), Πόζογλου

To Top