Ο Κούπερ έγινε 57 ετών και οι Τούρκοι τον γιόρτασαν!

Ο Έκτορ Κούπερ γιόρτασε την περασμένη Παρασκευή τα 57α γενέθλια του και μερικές μέρες μετά παραχώρησε συνέντευξη στην τουρκική τηλεόραση που αποτέλεσε θέμα συζήτησης στη γειτονική χώρα.

Ο πρώην προπονητής του Άρη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις μεγάλες στιγμές της σπουδαίας καριέρας του, τους δυο χαμένους τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Βαλένθια, τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με τη Μαγιόρκα τη θητεία του στον πάγκο της Ίντερ ενώ δήλωσε ευχαριστημένος από την παρουσία του στην Ορντούσπορ, στον πάγκο της οποίας βρίσκεται εδώ και περίπου έναν χρόνο.

Ο Αργεντινός τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το επίπεδο του τουρκικού πρωταθλήματος, το οποίο αποτελεί όπως δήλωσε προορισμό για πολύ ποιοτικούς και γνωστούς παίκτες. «Το τουρκικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και το επίπεδο του αρκετά υψηλό. Φέτος ειδικά φαίνεται πως οι ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα θα είναι αρκετές.  Αγωνίζονται σ’ αυτό παίκτες μεγάλης ποιότητας και προσελκύει σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Στην Τουρκία αγαπούν πολύ το ποδόσφαιρο και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Ο Κούπερ είναι ιδιαίτερα αγαπητός σ τους φίλους της Ορντουσπόρ και δείχνει να απολαμβάνει την παραμονή του στην Τουρκία. «Στόχος της Ορντουσπόρ είναι να καθιερωθεί στην πρώτη κατηγορία. Να αποκτήσουν εμπειρίες οι παίκτες και να ανταποκριθούν στις προσδοκίες που έχει ο κόσμος απ’ αυτούς. Η κατάσταση εδώ μου θυμίζει αυτή που ζήσαμε στη Μαγιόρκα όπου πετύχαμε σημαντικά πράγματα. Θέλουμε να φτάσει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται και γι’ αυτό προσπαθούμε. Έχω δουλέψει σε αρκετές χώρες και σε κορυφαίες ομάδες. Νιώθω πολύ ωραία εδώ και θέλω  να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο κόσμος της ομάδας αλλά και τη ζεστασιά με την οποία με περιβάλλει».

To Top