Ο Λούκας Αλκαράθ στο Κλεάνθης Βικελίδης! (PRESSARIS- photostory)

Ο Λούκας Αλκαράθ είναι στη Θεσσαλονίκη από τις 3 το μεσημέρι και ήδη βρίσκεται στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Έφτασε από την Μαδρίτη στην Θεσσαλονίκη και κατευθείαν μετέβη στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Άρη με τον Ατρόμητο. Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και τον μεταφραστή της ΠΑΕ, Αντώνη Σαριόγλου έφτασε στο Κλεάνθης Βικελίδης και μετά τον αγώνα θα προχωρήσει στις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Στο γήπεδο του Άρη, της νέας του ομάδας (εκτός απροόπτου) οδηγήθηκε στις σουίτες από όπου θα παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Κατά την άφιξή του ο Αλκαράθ δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις. Αν και του ζητήθηκε να κάνει δηλώσεις το απέφυγε ευγενικά Το πιθανότερο είναι ότι θα  μιλήσει αφού οριστικοποιηθεί η συμφωνία του με τους ανθρώπους του Άρη. Οι σοβαρές εξελίξεις θα «τρέξουν» αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο. Το πιο πιθανό είναι να γίνουν το βράδυ ή αύριο οι τελικές συζητήσεις.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη του 46χρονου προπονητή στο Κλεάνθης Βικελίδης

 

Συνοδεύομενος από τον δικηγόρο του και τον μεταφραστή της ΠΑΕ, Αντώνη Σαριόγλου έφτασε στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και μετά τον αγώνα θα προχωρήσει στις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση, έφτασε στο γήπεδο από την οδό Αλκμήνης και χωρίς να πει το παραμικρό βρέθηκε στα ενδότερα του “Κλεάνθης Βικελίδης”. Οι σοβαρές εξελίξεις θα “τρέξουν” αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο.

To Top