ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το αρχικό πλάνο του Παντελίδη: Με την γνωστή, πετυχημένη συνταγή!

Υποστηρικτής του δόγματος… “ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει”, ο Σάββας Παντελίδης, αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, έναν Άρης ελαφρώς αλλαγμένο από αυτόν της προηγούμενης αγωνιστικής και της νίκης επί της ΑΕΚ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο προπονητής του Άρη δεν θέλει να διαταράξει την ισορροπία που υπάρχει στην ομάδα, παρότι η απουσία του Νικολά Ντιγκινί του χαλά τα σχέδια διότι πρόκειται για έναν παίκτη σταθερά της φετινής ομάδας.

Ξεκινώντας από την άμυνα, στο τέρμα του Άρη θα είναι και σήμερα ο Χουλιάν Κουέστα, με τον Γιώργο Βαλεριάνο και τον Μανώλη Τζανακάκη να διεκδικούν ακόμα στο μυαλό του προπονητή τους μία θέση στο αρχικό σχήμα, στο δεξί άκρο της άμυνας. Στο ματς με την ΑΕΚ ο πρώτος ήταν εξαιρετικός, παρότι φύση και θέση αριστερό μπακ, ενώ ο δεύτερος απουσίαζε λόγω τιμωρίας. Στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, ο Γιώργος Βαλεριάνος έδειξε να έχει ένα προβάδισμα για να ξεκινήσει βασικός.

Στο κέντρο της άμυνας θα παραμείνουν, Φραν Βέλεθ και Λίντσεϊ Ροζ για τρίτο σερί ματς, καθώς σε Τούμπα και κόντρα με ΑΕΚ, λειτούργησαν ιδανικά. Αριστερά, για ένα ακόμα παιχνίδι ο Μιχάι Κόρχουτ.

Στο 4-2-3-1 του Σάββα Παντελίδη, στη μεσαία γραμμή ο Μανώλης Σιώπης και Χαβιέ Ματίγια θα συνυπάρξουν ξανά ως δίδυμο, όπως και οι Ντάνιελ Λάρσον και Ματέο Γκαρσία στα δύο άκρα της επίθεσης. Η μόνη περίπτωση να παίξει ο Μιτζέν Μπάσα, είναι το 4-3-3, με τριάδα στα χαφ, κάτι που έχει στο μυαλό του ο προπονητής του Άρη, αλλά δεν έχει επιλέξει μέχρι στιγμής.

Ο Νικολά Ντιγκινί απουσιάζει κι έτσι στην αρχική ενδεκάδα θέση θα έχει ο Χαμζά Γιουνές στην κορυφή της επίθεσης και ένας εκ των Νίκο Μαρτίνες ή Γιάννη Φετφατζίδη πίσω του σε πιο ελεύθερο ρόλο. Ο Αργεντινός είναι σε καλύτερη κατάσταση και προηγείται στο μυαλό του προπονητή του…

 

To Top