ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα τηλεφωνήματα του Σούντγκρεν στον… Λάρσον και η κουβέντα των Σουηδών για τον Άρη!

Στην συνέντευξη που παραχώρησε μεσοβδόμαδα ο Σάββας Παντελίδης έκανε λόγο για ενδιαφέρον του Άρη το ερχόμενο καλοκαίρι για παίκτες που η υπόθεσή τους δεν προχώρησε…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Φυσικά, στην κορυφή αυτής της λίστας, είναι ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος αγωνίζεται στην ΑΙΚ Στοκχόλμης και αποτέλεσε βασικό μεταγραφικό στόχο της ομάδας για το δεξί άκρο της άμυνας.

Η περίπτωσή του δεν προχώρησε προς την ολοκλήρωση για αρκετούς και διαφορετικούς λόγους. Παρότι οι Σουηδοί έκαναν λόγο για προφορική συμφωνία του Άρη, τόσο με την ομάδα του παίκτη, όσο και τον ίδιο. Η πρόταση του Άρη να κατατεθούν τα 200.000 ευρώ της ρήτρας του σε δύο δόσεις δεν έγινε αποδεκτή από τους Σουηδούς, ενώ υπήρχε και μεγάλη πίεση από πλευράς προπονητή της ΑΙΚ προς την διοίκηση για να παραμείνει. Όλα αυτά, οδήγησαν σε προσωρινό… “ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις, παρότι όλα έδειχναν να βρίσκονται στην τελική τους ευθεία.

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, δήλωνε ενθουσιασμένος με την προοπτική του Άρη, και μάλιστα το είχε εκφράσει και ανοιχτά, καθώς υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα του σουηδικού τύπου που το επιβεβαίωναν.

Μάλιστα, αυτό που αποκαλύφθηκε τις τελευταίες μέρες, είναι πως ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, επικοινωνεί συχνά με τον Ντάνιελ Λάρσον. Ο πρώτος καλεί τον συμπατριώτη του για να τον συγχαρεί για τις εμφανίσεις του, καθώς παρακολουθεί την ομάδα, μιλούν για τον Άρη και όπως είναι απολύτως φυσιολογικό ο Λάρσον τον… καλεί στην Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι για να φορέσει τα “κιτρινόμαυρα”!

Φυσικά, ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΙΚ, μέχρι τον επόμενο Δεκέμβριο. Από το καλοκαίρι, όμως, μπορεί να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και μάλιστα να υπογράψει σε αυτόν, δίχως την σύμφωνη γνώμη της ομάδας του.

Γίνεται αντιληπτό, πως όποια ομάδα θελήσει τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό πολύ μικρότερη της ρήτρας του, θα μπορεί να τον έχει στην διάθεσή της από το καλοκαίρι. Η αποδέσμευσή του τότε είναι ο μοναδικός τρόπος για να κερδίσει οικονομικά κάτι η ΑΙΚ.

 

To Top