Ζήτησε να παραμείνει για να πείσει, αμετάπειστος ο Αλκαράθ, φεύγει σαν φίλος από τον Άρη!

Ο Γιάννης Γκέσιος από το μεσημέρι της Παρασκευής αποτελεί παρελθόν από τον Άρη, όπως σας ενημερώσαμε με άλλο ρεπορτάζ. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ήρθε απλά να επικυρώσει τους τίτλους τέλους της συνεργασίας με τον 24χρονο στράικερ.

Είναι αλήθεια ότι ο Γκέσιος είναι πολύ δεμένος με την ομάδα του Άρη και ήθελε να μείνει για να καθιερωθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS αυτό ζήτησε στη σημερινή (τελευταία, όπως αποδείχθηκε) συνάντησή του με τη διοίκηση, ωστόσο αυτό αποδείχθηκε άκαρπο.

Η διοίκηση εξήγησε στον νεαρό επιθετικό ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Λούκας Αλκαράθ και παρότι έγινε μία εισήγηση ώστε να παραμείνει, ο Ισπανός τεχνικός ήταν αμετάπειστος, με αποτέλεσμα ο Γκέσιος να αποδεχθεί την απόφαση του προπονητή του και να μην «πατήσει» πάνω στο συμβόλαιό του (λήγει το καλοκαίρι του 2014) το οποίο και έλυσε για να αποτελέσει για δεύτερη φορά παρελθόν από τους «κίτρινους».

Ο Γκέσιος αποχώρησε σαν φίλος από τον Άρη. Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ είχε διετές συμβόλαιο ζήτησε και έλαβε μόνο τα δεδουλευμένα του. Δεν “πάτησε” πάνω στο συμβόλαιο για να ζητήσει παραπάνω χρήματα, κάτι που σχολιάστηκε θετικά από τους ανθρώπους του Άρη.

Να σημειωθεί ότι σε οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος ο Γκέσιος είχε με τον Άρη ένα γκολ και μία ασίστ (και τα δύο στη νίκη επί της Βέροιας), ενώ ουσιαστικά σαν ασίστ δική του ήταν και το γκολ του Αγκάνθο με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε εδώ το χρονικό της απομάκρυνσης του Γκέσιου, όπως σας το παρουσίασε το PRESSARIS: 

1. Σιωπηρά εκτός ο Γκέσιος από τον Ισπανό προπονητή

2. Παραμένει στον… πάγο ο Γκέσιος

3. «Μήνυμα» Αλκαράθ: Παπαζαχαρίας, Καπετάνος εκτός αποστολής

4. Οι πέντε της «μαύρης λίστας» του Αλκαράθ

To Top