ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σάσα: “Είχαμε πίεση από τους… εαυτούς μας, έτοιμοι με την Μόλντε»

Ο Λούκας Σάσα αναφέρθηκε στην πίεση που υπήρχε στον Άρη και πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα είναι έτοιμοι για τους αγώνες με την Μόλντε.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αρχικά τόνισε: «Είχαμε αρκετή πίεση, κυρίως από τους εαυτούς μας για να πάρουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Η ΑΕΛ είναι μία καλή ομάδα. Για εμάς το σημαντικό είναι ότι προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του Europa League. Σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα μέσα στο παιχνίδι μας αλλά βήμα βήμα, αγώνα με αγώνα θα γινόμαστε καλύτεροι και θα δυναμώνουμε ως σύνολο».

Για την Μόλντε είπε: «Για να φτάσουμε στους ομίλους, όλοι οι αγώνες στην συνέχεια θα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι, στο μυαλό μας πλέον είναι η Μόλντε όπου θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας».

Για την δική του αγωνιστική κατάσταση είπε: «Προσπαθώ καθημερινά να γίνομαι καλύτερος, πιο γρήγορος. Κάθομαι και προπονούμαι μόνος μου για να μπορέσω να φτάσω σύντομα στο επίπεδο που θέλω. Κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Σε μία εβδομάδα και στον επόμενο αγώνα θα είμαι καλύτερος και στην διάθεση του προπονητή μου»

To Top