ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η πρόταση του Άρη για το “ναι” του Ματίγια

Εκτός από τον Φραν Βέλεθ, ο Άρης επιθυμεί την παραμονή στην ομάδα για τα επόμενα χρόνια και του Χαβιέ Ματίγια, με τον οποίο έχουν ξεκινήσει επίσης επαφές.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο Ισπανός είναι θετικός στο να παραμείνει στους “κιτρινόμαυρους”, ωστόσο, περιμένει την τελική πρόταση για να διαπιστώσει αν τα “θέλω” του γίνονται πράξη.

Επί της ουσίας, ο Άρης του προσφέρει ένα νέο διετές κλειστό συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές συγκριτικά με το προηγούμενο.

Υπενθυμίζουμε, πως ο έμπειρος μέσος είχε υπογράψει με τον Άρη το καλοκαίρι του 2018 συμβόλαιο ενός χρόνου (με χαμηλές αποδοχές) με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα, εφόσον έπιανε συγκεκριμένο αριθμό εμφανίσεων και λεπτών συμμετοχής στο προηγούμενο πρωτάθλημα. Το κατάφερε και κέρδισε το συμβόλαιο της φετινής σεζόν.

Ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που πιστεύουν πολύ στην ομάδα, ακόμα κι αν φέτος δεν έχει βρει σταθερή απόδοση μέχρι στιγμής. Αναγνωρίζουν άπαντες πως με την μεγάλη ποιότητά του, μπορεί να αλλάξει το ρου της αναμέτρησης με μία μόνο μπαλιά ή με μία εκτέλεση στατικής φάσης, στις οποίες είναι εξπέρ.

Οι τελικές επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή αναμένεται να γίνουν τις επόμενες μέρες, μόλις τακτοποιηθεί αρχικά η υπόθεση του Φραν Βέλεθ.

To Top