Διπλή σύγκρουση με Παναιτωλικό για Κ-20 και Κ-17

Αντίρροπα ήταν τα συναισθήματα στο στρατόπεδο των “κίτρινων” ακαδημιών μετά τις αναμετρήσεις του σαββατοκύριακου, καθώς η Κ-20 από τη μία δεν τα κατάφερε στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, σε αντίθεση με την Κ-17 που απέδρασε από την Κέρκυρα με τους τρεις βαθμούς.

Σήμερα οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες στο καθιερωμένο οικογενειακό διπλό της Δευτέρας, με τους “μικρούς” του Τάσου Θέου να παίρνουν τη νίκη με 2-0 χάρη στα τέρματα των Πασχαλίδη και Μπέκα, και τους δύο προπονητές να αποκομίσουν χρήσιμα συμπεράσματα για τους παίκτες τους.

Το συγκρότημα του Νίκου Πασσιαλή, μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης, αποζητά την επιστροφή στις νίκες και τα θετικά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από τον σαββατιάτικο αγώνα της Σουρωτής κόντρα στον Παναιτωλικό, που βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από τους “κίτρινους” και ένα ματς περισσότερο (18 βαθμοί σε 11 αγώνες). Ο έμπειρος τεχνικός στο σημερινό φιλικό είδε τον τερματοφύλακα Τάσο Καράδαη να επιστρέφει μετά τον τραυματισμό που τον άφησε εκτός για πάνω από ένα μήνα, ενώ στο προσεχές παιχνίδι αναμένεται να έχει ξανά στη διάθεσή τους Σάκη Κανούλα (εξέτισε την ποινή του) και Μιχάλη Γιαννίτση (ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε).

Από την άλλη, η Κ-17 επιστρέφει και αυτή στην έδρα της, όπου την Κυριακή αναμετράται με τον Παναιτωλικό για την πέμπτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου. Οι παίκτες του Τάσου Θέου θέλουν να πάρουν πάσει θυσία το πολυπόθητο τρίποντο, καθώς στο ματς του προηγούμενου γύρου είχαν γνωρίσει βαριά ήττα με 5-0 από την ομάδα του Αγρινίου.

Μάλιστα, στη διάθεση του προπονητή του για την αναμέτρηση αυτή έχει τεθεί ο Παναγιώτης Βαλαής που εξέτισε τις 3ης αγωνιστικές της ποινής του λόγω της κόκκινης στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ εντός της εβδομάδας θα κριθεί η συμμετοχή των τραυματιών Βαρότση, Αλταλίκη και Μπελούλη, με τον πρώτο να έχει μπει ξανά σε ρυθμούς προπονήσεων.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top