Νίκη επί του Ηρακλή στη Μίκρα για την 6η θέση και το γόητρο

Έναν βαθμό, δηλαδή δύο σετ, χρειάζεται ο Άρης σήμερα (16.30) από τον αγώνα με τον Ηρακλή για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την 6η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Σε διαφορετική περίπτωση οι κίτρινοι κινδυνεύουν να χάσουν την 6η θέση από την Κηφισιά, αν αυτή κερδίσει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με 3-0 ή 3-1 σετ.

Ο Άρης θέλει όχι μόνο δύο σετ, αλλά τη νίκη. Όχι μόνο για την 6η θέση, αλλά και για λόγους πρεστίζ, που “τσαλακώθηκε” μετά την άνευ όρων παράδοση στον Παναθηναϊκό την περασμένη αγωνιστικής.

Οι κίτρινοι έχουν 32 βαθμούς και χρειάζονται άλλον έναν για να πάρουν την 6η θέση, που θα τους δώσει ένα πλεονέκτημα στα πλέι οφ. Η Κηφισιά που είναι έβδομη σήμερα καραδοκεί. Αν κερδίσει με καθαρή νίκη τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ο Άρης δεν πάρει τουλάχιστον έναν βαθμό από το παιχνίδι με τον Ηρακλή, τότε μένει αυτός έβδομος.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Βαγγέλη Κουτσονίκα, που αναζητά την πρώτη του νίκη ως τεχνικός της ανδρικής ομάδας, σε ένα παιχνίδι στο οποίο και ο Ηρακλής έχει κίνητρο, την αποφυγή των πλέι άουτ.

 

To Top