ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προστίθενται Τζέγκο και Σούντγκρεν, γεμίζει ξανά το «οπλοστάσιο» του Μάντζιου ενόψει ΟΦΗ

Τζέιμς Τζέγκο και Ντάνιελ Σούντγκρεν ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Αυστραλίας και της Σουηδίας αντίστοιχα και επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο διεθνείς παίκτες του Άρη τελείωσαν τα παιχνίδια με τις εθνικές τους ομάδες και σήμερα αναμένεται να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη. Ο Τζέγκο έπαιξε την Τρίτη στο Βιετνάμ -αγωνίστηκε για περίπου 15 λεπτά- με την ομάδα του να παίρνει τη νίκη και σήμερα αναμένεται να δώσει το «παρών» στην πρωινή προπόνηση του Άρη. Ο Σούντγκρεν δεν ήταν στην αποστολή της Σουηδίας στο χθεσινό ματς με την Ελλάδα στο ΟΑΚΑ και έτσι και αυτός θα βρεθεί από σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Με τις δύο αυτές επιστροφές ο Άκης Μάντζιος βλέπει το «οπλοστάσιό» του να γεμίζει ξανά ενόψει της πρεμιέρας στο πρωτάθλημα με τον ΟΦΗ. Επίσης μέχρι την Παρασκευή οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν και τον Μοχάναντ Άλι να βρεθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη μετά το τέλος των υποχρεώσεων με την εθνική Ιράκ.

Τέλος, τα μοναδικά προβλήματα για τον Έλληνα τεχνικό είναι αυτά των Ματέο Γκαρσία και Δημήτρη Μάνου, οι οποίοι για τρίτη διαδοχική μέρα ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα αντίστοιχα.

To Top