Χωρίς κατηγορία

H πρώτη… δημόσια εμφάνιση Χατζηνικολάου, Μούτα – Τι δήλωσε ο νέος προπονητής του Άρη

O Γιάννης Χατζηνικολάου και ο Δημήτρης Μούτας έκαναν χθες την πρώτη τους κοινή εμφάνιση σε γήπεδο! Ήταν η πρώτη τους εμφάνιση, λίγη ώρα μετά από την επισημοποίησης της θέσης του τεχνικού διευθυντή από τον Μούτα! 

Συγκεκριμένα, ο νέος προπονητής του Άρη και ο επί σειρά ετών συνεργάτης του, βρέθηκαν στο γήπεδο της Περαίας για να δουν φιλικό αγώνα της ομάδας Κ17 των κίτρινων. Στόχος τους να δουν τους νεαρούς παίκτες και στη συνέχεια να τους αξιολογήσουν.

“Βρίσκομαι εδώ για να δω τους μικρούς του Άρη. Θα περιμένω να ξεκινήσει η προετοιμασία και για την Κ20 για να έχουμε μια εικόνα” είπε στα “ΑΝ των συντακτών” ενώ όταν ρωτήθηκε για την πρώτη ομάδα είπε: “Είμαστε εδώ για τους μικρούς. Δεν είναι η ώρα ακόμη να μιλήσουμε για την πρώτη ομάδα”.

Οι Χατζηινικολάου, Μούτας είχαν την ευκαιρία, παρόντος του μέλους του δ.σ. Κώστα Ευθυμιάδη, να συζητήσουν με όλους τους προπονητές των ομάδων υποδομής του Άρη, το Νίκο Πασιαλή, το Δημήτρη Μπουγιουκλή και το Νίκο Παπαδόπουλο (πρώην πορτιέρο των κίτρινων) για να διαμορφώσουν και το πλαίσιο της συνεργασίας τους.

* Η φωτογραφία είναι από την εφημερίδα “ΑΝ των συντακτών”.

To Top