ΜΠΑΣΚΕΤ

H τιμωρία των διαιτητών, το ηθικό σκέλος και η συνέχεια για τον Άρη

Ο Άρης βίωσε στο Περιστέρι μια πολύ κακή διαιτησία, μια τραγική διαιτησία, που του στέρησε την νίκη σε ένα πολύ κομβικό παιχνίδι. Όλοι συμφωνούν ότι εφόσον κέρδιζαν οι κιτρινόμαυροι, η νίκη αυτή θα τους έβαζε σε τροχιά τετράδας στην κανονική διάρκεια.

Η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση και έκανε όλες τις ενέργειες που μπορούσε να κάνει για να σταματήσει στη συνέχεια η… διαστρέβλωση των όσων παλεύει και μάχεται στο παρκέ. Δεν μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα με το Περιστέρι, όμως τουλάχιστον έστειλε το μήνυμα για τη συνέχεια, ενώ είχε και μια δικαίωση στο ηθικό κομμάτι με την τιμωρία των διαιτητών.

Όπως είναι γνωστό από χθες, εκτός ορισμών έμειναν οι τρεις “σφυρίχτρες” της “σφαγής” του Άρη. Δεν ορίστηακν στην 7η αγωνιστική οι Γ. Πουρσανίδης, Σταματοπουλος και Μπακάλης, που πρωταγωνίστησαν στην αλλοίωση αποτελέσματος το περασμένο Σάββατο.

Οι τρεις τους τιμωρήθηκαν και είναι εκτός ορισμών. Παραμένει άγνωστο, εάν θα μείνουν έξω μόνο σε αυτήν την αγωνιστική ή θα συνεχιστεί και την επόμενη αγωνιστική.

Ο Άρης περιμένει στη συνέχεια, απαιτεί το 50-50 στα παιχνίδια αρχής γενομένης του αγώνα με την Καρδίτσα το ερχόμενο Σάββατο.

To Top