ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

MVP o Φλιώνης! “Κίνητρο που παίζαμε στο σπίτι μας…”

Ο Δημήτρης Φλιώνης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ημέρας στο ΕΚΟ All Star 2019 αφού κέρδισε τον διαγωνισμό των τριπόντων και ανακηρύχθηκε και MVP του παιχνιδιού, μεταξύ των Rising Stars και των All time Stars.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο διεθνής γκαρντ του Άρη δήλωσε: “Ήταν μια ωραία γιορτή, ένα όμορφο παιχνίδι όπως εξελίχθηκε. Πιστεύω πως το ευχαριστήθηκε και ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο και αυτοί που παρακολούθησαν την εκδήλωση από το σπίτι. Εδώ στην Θεσσαλονίκη είναι το σπίτι μας και είχαμε κίνητρο να αποδώσουμε καλά απέναντι σε φίλους και ανθρώπους του ελληνικού μπάσκετ. Είμαι ενθουσιασμένος που συμμετέχω στη γιορτή του μπάσκετ, πολύ ευχαριστημένος που κέρδισα τον διαγωνισμό των τριπόντων και ανακηρύχτηκα και πολυτιμότερος της αναμέτρησης”.

Ενώ όσον αφορά την συμμετοχή του στον σημερινό διαγωνισμό των τριπόντων μαζί με τους λεγόμενους… μεγάλους του αθλήματος τόνισε: «Είναι ένας τελικός και πάμε να σουτάρουμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Περιμένω αύριο να έρθει ακόμα περισσότερος κόσμος γιατί αγωνιζόμαστε στην πόλη μου, που αγαπάει το μπάσκετ».

 

 

To Top