ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Non stop! Και τώρα η ΑΕΚ… Ο Άρης γυρίζει σελίδα και φορτσάρει για νέο “τρίποντο”

Non stop! Και τώρα η ΑΕΚ… Ο Άρης γυρίζει σελίδα και φορτσάρει για νέο “τρίποντο”. Ο αγώνας με τον Παναιτωλικό πέρασε στην ιστορία. Οι κιτρινόμαυροι πήραν ένα πολύτιμο τρίποντο συνδυάζοντας σκορ και θέαμα, έδειξαν ότι οι νίκες αποτελούν το καλύτερο… φάρμακο και έχουν στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Χθες ήταν μια μέρα ξεκούρασης και αποφόρτισης και από σήμερα το ραντεβού που δίνεται θα αποτελέσει την έναρξη της προετοιμασίας για το δύσκολο αγωνιστικό εμπόδιο με την αθηναϊκή ομάδα.

Παράλληλα με την επιστροφή στο γήπεδο, οι κιτρινόμαυροι επιστρέφουν και στο Νέο Ρύσιο, μετά από περίπου δέκα  μέρες, έπειτα από τη μεγάλη ζημιά με την κακοκαιρία. Οι κιτρινόμαυροι θα γυμναστούν εκεί, καθώς υπήρξε καθαρισμός των βασικών σημείων και θα μπορούν να γίνονται εκεί οι προπονήσεις.

Συγκεκριμένα καθαρίστηκαν τα αποδυτήρια και τα ντουζ και ο Άκης Μάντζιος και οι ποδοσφαιριστές τους θα μπορούν να ακολουθήσουν κανονικά το πρόγραμμά τους στο Νέο Ρύσιο, την στιγμή που το Κλεάνθης Βικελίδης θα κλείσει για τις εργασίες στο χορτάρι.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, εκτός από τον δεδομένο τραυματισμό του Μοχάναντ Άλι, έτσι όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην διάθεση του Άκη Μάντζιου.

To Top