ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

O Βύντρα, ο εξονυχιστικός έλεγχος και ο… Μπράμπετς

Βύντρα

Ανοιχτό παραμένει το θέμα της συνεργασίας του Άρη με τον Ματέι Βύντρα. Οι όποιες σκέψεις δεν έχουν να κάνουν με το βιογραφικό του, αλλά με το κατά πόσο είναι έτοιμος να αγωνιστεί και πότε σε ανταγωνιστικό επίπεδο, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο 30χρονος επιθετικός από την Τσεχία όπως έχει σημειωθεί, παραμένει χωρίς ομάδα, μια και και τον Απρίλιο υποβλήθηκε σε εγχείρηση, λόγω ρήξης χιαστού στο γόνατο. Τις τελευταίες ώρες η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Βύντρα ενημέρωσε ότι : «Θαυμάσια νέα! Μετά τη σημερινή επίσκεψη στο γιατρό που τον εγχείρησε στην Αγγλία, Άντι Γουίλιαμς, ο Ματέι Βύντρα είναι πιο κοντά στην επιστροφή στο γήπεδο. Ο ειδικός από το Νησί έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος με την κατάσταση του γονάτου του Ματέι».

Ο Άρης δείχνει “ζεστός” ακόμη και να μπει το συντομότερο δυνατόν στο πρόγραμμα των προπονήσεων, ώστε να γίνει εξονυχιστικός ιατρικός έλεγχος από τον γιατρό του Άρη Νίκο Ξυλούρη και να δοκιμάσει το γόνατο του. Είναι μια βάση συζήτησης αυτή, την στιγμή που όλα συνηγορούν στον ρόλο που διαδραματίζει ο Γιακούμπ Μπράμπετς καθώς οι δυο τους διατηρούν φιλικές σχέσεις από την κοινή τους παρουσία στην Εθνική Τσεχίας, ενώ έχουν και τον ίδιο ατζέντη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν ήδη επικοινωνήσει για την προοπτική να γίνουν συμπαίκτες και στον Άρη.

To Top