ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

O Λόντσαρ φώναξε παρών, “ένωσε” το παρελθόν και “σκόραρε” για τον καλό του φίλο (photo)

O Ζόραν Λόντσαρ μπορεί να μην κατάφερε να αγωνιστεί στο φιλικό για τον Αρτούρ Λεκμπέλο, αλλά βρέθηκε το τελευταίο 48ωρο στη Θεσσαλονίκη φωνάζοντας παρών για τον καλό του φίλο και συμπαίκτη.

“Μπορεί να μην ήμουν έτοιμος να παίξω, αλλά δεν θα μπορούσα να λείψω από ένα τέτοιο κάλεσμα για τον Αρτούρ, όλοι πρέπει να σταθούμε δίπλα του σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα που δίνει. Είναι μαχητής και θα πετύχει…” υπογράμμισε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, αλλά και πρώην μέλος του κιτρινόμαυρου τιμ, “σκοράροντας” πάντως εκτός γηπέδου.

Ο Λόντσαρ έκανε την “πάσα”, ρίχνοντας την ιδέα και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα βρέθηκαν όπως παλιά, μερικοί πρώην συμπαίκτες στον Άρη στο πλευρό του Λεκμπέλο, όπως οι Κώστας Μουρατίδης, Σάββας Κωφίδης, Ευρυπίδης Σαμώλης, Κώστας Κωνσταντινίδης.

Είχαν την ευκαιρία να ξετυλίξουν το κουβάρι των αναμνήσεων, να θυμηθούν παλιές καλές στιγμές των κιτρινόμαυρων και να συμφωνήσουν ότι ο Άρης πρέπει πάση θυσία να επιστρέψει στην κορυφή, εκφράζοντας παράλληλα την διάθεση ενεργό συμπαράστασή τους στον Λεκμπέλο.

Το PRESSARIS ήταν “παρόν” και κατέγραψε φωτογραφικά τη στιγμή.

Δείτε εδώ: 

To Top