ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

O Μποχωρίδης “ανακοίνωσε” την επιστροφή του στον Άρη “Φεύγω σαν φίλος, πάω να παίξω μπάσκετ…”!

Ύστερα από 3,5 χρόνια το «κεφάλαιο» Παναθηναϊκός έκλεισε για τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος επιστρέφει στον Άρη για να κάνει αυτό που αγαπά από μικρό παιδί, να παίξει μπάσκετ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο συγκινητικό του μήνυμα. 

Ο Έλληνας γκαρντ ευχαρίστησε από καρδιάς τους πάντες στην αθηναϊκή ομάδα και ουσιαστικά “ανακοίνωσε” την μεταγραφή του στον Άρη!

Αναλυτικά το μήνυμα Μποχωρίδη στο Instagram

«3.5 χρονια..

Σαν χθες άφηνα τον Άρη και τη Θεσσαλονίκη για να κατέβω στην Αθήνα για να ζήσω το όνειρό μου να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο!

Πέρασα ωραίες και δύσκολες στιγμές αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός και σίγουρα φεύγω γεμάτος εμπειρίες από αυτό το ταξίδι! Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα 3.5 χρόνια..

Πρώτα τον πρόεδρο που με πίστεψε και με έφερε στην ομάδα, μετά όλους τους προπονητές, όλο το σταφ που είχαμε αυτά τα χρόνια και κυρίως όλους τους συμπαίκτες μου!

Έκανα πραγματικούς φίλους εδώ και υπόσχομαι ότι παρότι φεύγω δεν θα ξεχάσω κανέναν!

Ευχαριστώ γενικότερα τον Παναθηναϊκό και ιδιαίτερα τον κ Μάνο Παπαδόπουλο για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα αποχώρησής μου.

Και τέλος τον κόσμο γιατί την υποδοχή στο ΟΑΚΑ μετά τον περσινό 5ο τελικό, είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου!

Φεύγω σα φίλος και πάω να κάνω αυτό που αγαπώ από μικρό παιδί..

Πάω να παίξω μπάσκετ»!

To Top