ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Tονώνουν την αυτοπεποίθησή τους, ρίχνουν το βάρος στα κίνητρα των παικτών!

Τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες, ο Άρης όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της Super League, έχουν επιστρέψει και πάλι στα γήπεδα και πλέον ετοιμάζονται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων πέρασαν για περίπου δύο μήνες μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο και πρωτόγνωρη για όλους, καθώς η καραντίνα τους υποχρέωνε να είναι σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Αυτό, όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, τους κράτησε μακριά από το ποδόσφαιρο, αλλά και από την διατήρηση του σώματός τους στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση. Περιορίστηκαν μόνο σε γυμναστική εντός της οικίας τους και ελάχιστα εκτός αυτής.

Η ανυπομονησία για την επανέναρξη υπάρχει, όπως υπάρχει και το άγχος για την αποφυγή τραυματισμών, καθώς το ρίσκο έχει πλέον αυξηθεί, με γνώμονα όλα όσα αναλύθηκαν νωρίτερα.

Όσον αφορά την ετοιμότητα των παικτών, έγινε μεγάλη προσπάθεια από τα ιατρικά τιμ και όχι μόνο, προκειμένου να παρουσιαστούν οι ποδοσφαιριστές το Σαββατοκύριακο, όσο πιο έτοιμοι και… ασφαλείς γίνεται!

Άγγελος Χαριστέας και Μίχαελ Ένινγκ “δουλεύουν” πολύ με την ψυχολογία των παικτών τους, καθώς θέλουν να υπάρχουν σε όλους υψηλά κίνητρα για αυτή την δύσκολη περίοδο.

Προσπαθούν με κάθε τρόπο στις προπονήσεις να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους για να κυνηγήσει η ομάδα τους στόχους της μέχρι το τέλος.

Ειδικά για τον θεσμό του Κυπέλλου, αυτό που τους μεταφέρει ο Άγγελος Χαριστέας ως καλύτερος γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας αλλά και αυτής του Άρη, είναι πως με την κατάκτησή του, θα γράψουν τα ονόματά τους με “χρυσά γράμματα” στην ιστορία του συλλόγου.

Είτε κάποιοι παραμείνουν, είτε αποχωρήσουν από την ομάδα, μία τέτοια επιτυχία θα τους βοηθήσει σημαντικά στη συνέχεια της καριέρας του, με τον αθλητικό διευθυντή του Άρη να θέλει να τους περάσει την κατάλληλη νοοτροπία για να έρθει το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

 

To Top