Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα (11/08) οι παίκτες του Άρη μετά το χθεσινό ρεπό, ξεκινώντας μία νέα εβδομάδα προπονήσεων και προετοιμασίας. Η διαφορά είναι ότι στο τέλος (17/08) της υπάρχει το φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, το οποίο θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε για την έναρξη του πρωταθλήματος.
Οι κιτρινόμαυροι έχουν, πλέον λιγότερες από δύο εβδομάδες για τον εντός έδρας αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στον ΝΠΣ Βόλο, στον οποίο θα κληθούν να παρουσιαστούν πολύ πιο έτοιμοι και βελτιωμένοι σε σχέση με τα παιχνίδια κόντρα στην Αράζ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φιλοδοξεί να έχει στη διάθεσή του τους Κάρλες Πέρεθ και Τάσο Δώνη.
Αμφότεροι έχουν ανεβάσει ρυθμούς τις προηγούμενες μέρες και δεν αποκλείεται ο Ισπανός να δοκιμάσει να μπει σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα, μετά από δύο εβδομάδες. Σε ό,τι αφορά τον Δώνη ίσως χρειαστεί κάποια μέρες παραπάνω.
Οι δύο παίκτες αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ είναι πιθανό αν είναι έτοιμοι να πάρουν και κάποια αγωνιστικά λεπτά στο φιλικό με την ομάδα της Τρίπολης.
