ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δώδεκα χρόνια PRESSARIS! Μεγάλο ευχαριστώ και υπόσχεση ευθύνης

Πέρασαν δώδεκα χρόνια κι όμως μοιάζει σαν να ήταν χθες, όταν από μια… σπίθα, από ένα μεράκι γεννήθηκε το PRESSARIS. 14 Σεπτεμβρίου 2011 ήταν, όταν είδε το πρώτο… διαδικτυακό φως αυτή η δημοσιογραφική προσπάθεια, με πολύ ενθουσιασμό και όρεξη για σωστή, ψύχραιμη και κυρίως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ενημέρωση των φίλων του Άρη.

Πέρασαν δώδεκα χρόνια που κύλησαν με ανάμικτα συναισθήματα, κοντράστ καταστάσεων, δυσκολίες αμέτρητες, με λίγες χαρές, αλλά πάντα με πυξίδα τον σεβασμό στον αναγνώστη. Πολλές ήταν οι φορές που η δύσκολη καθημερινότητα, τα εμπόδια, τα προβλήματα και η σκληρή πραγματικότητα βρέθηκαν στον δρόμο μας, αλλά όλα αυτά μας πείσμωναν, μας έδιναν την αφορμή για συνεχή βελτίωση και αξιοπρεπή δημοσιογραφική εργασία, αναγνωρίζοντας ποια ήταν η αποστολή μας.

Κάναμε πολλά λάθη. Λάθη πάνω στην προσπάθεια να είμαστε άμεσοι, συνεπείς, λάθη από όχι καλή εκτίμηση των πραγμάτων, λάθη πάνω στην πίεση της καθημερινότητας. Σε καμία όμως περίπτωση δεν υπήρχε ιδιοτέλεια ή σκοπιμότητα. Αδικήσαμε και μείς πολλές φορές τους εαυτούς μας, αλλά δεν υπάρχει κανένας αλάνθαστος ή τέλειος.

Τέλειοι δεν ήμασταν, ούτε μπορεί να γίνουμε. Σίγουρα όμως θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε στιγμή, σε κάθε post, σε κάθε ανάρτηση.

Τα νούμερα είναι αδιάψευστος μάρτυρας της πορείας του PRESSARIS που πρωτίστως οφείλεται σε όλους εσάς τους αναγνώστες. Εσείς δίνετε “ζωή” και ενέργεια στους συντελεστές του Νο 1 σάιτ σε ότι αφορά το ρεπορτάζ του Άρη και ενός από τα κορυφαία σε όλα τα ενημερωτικά σάιτ στην Βόρεια Ελλάδα. Αυτή η ανταπόκριση, αλλά ακόμη και η σκληρή κριτική που έχουμε δεχθεί και εμείς είναι τα στοιχεία που μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την ενημέρωση έγκαιρα και έγκυρα.

Οι συντελεστές του PRESSARIS θέλουν να ευχαριστήσουν όλους εσάς, τους χιλιάδες αναγνώστες της κορυφαίας ιστοσελίδας για την επικαιρότητα του Άρη και υπόσχονται να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά για την σωστή ενημέρωση απρόσκοπτα και πάντα με ταπεινότητα και σοβαρότητα.

To Top