Τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Ηφαίστου Λήμνου έκανε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ο οποίος τόνισε πως ήταν εύκολη απόφαση, για τον ίδιο, να πει ναι στην πρόταση της ομάδας, ενώ στάθηκε στη δουλειά που γίνεται εντός των τειχών.
Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!
Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης είναι εδώ και μερικές ημέρες το νέο μέλος της οικογένειας του Ηφαίστου Λήμνου. Ο έμπειρος φόργουορντ/σέντερ υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, στην οποία έρχεται για να προσφέρει με τις παραστάσεις υψηλού επιπέδου που έχει από την καριέρα του και τη δεδομένη ποιότητά του.
«Πιστεύω ότι ταιριάζω πολύ στον τρόπο με τον οποίο θέλει να παίξει ο κόουτς, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Δεδομένα θέλω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, να φέρω ενέργεια και να κάνω ό,τι μπορώ για να παρουσιαστεί η ομάδα, έτσι όπως τη θέλουν οι άνθρωποί της» ήταν οι πρώτες ατάκες που είπε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, πριν σταθεί σε όσα γίνονται στη Λήμνο τον τελευταίο χρόνο: «Στη Λήμνο γίνεται μια πολύ σοβαρή και όμορφη προσπάθεια από την οικογένεια Μπούμπουρα που δείχνει την αγάπη της για το νησί και τον Ήφαιστο. Αυτό από μόνο του έκανε εύκολη την απόφασή μου να πω το “ναι”, όπως επίσης το γεγονός πως γνωρίζω πολλά χρόνια τον κόουτς όπως και τους Θανάση Γιαπλέ και Θανάση Μολυβδά. Όλα έπαιξαν τον ρόλο τους, για να πάρω την απόφαση να μετακομίσω στη Λήμνο για χάρη του Ηφαίστου».
Φυσικά, δεν θα μπορούσε παρά να αναφερθεί στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος πέρσι έκανε το ένα sold out μετά το άλλο: «Ο κόσμος του νησιού έχει αγαπήσει και έχει «αγκαλιάσει» την ομάδα, κάτι το οποίο είχα τη δυνατότητα να αντιληφθώ και ως αντίπαλος. Στην εποχή που ζούμε αυτό είναι μείζονος σημασίας, οι δεσμοί της ομάδας με την τοπική κοινωνία. Εύχομαι να ζήσω κι εγώ όμορφες στιγμές, να απολαύσω την ίδια αγάπη και φιλοξενία, που εισπράττουν όλοι όσοι είναι μέλη του Ηφαίστου. Από την πλευρά μου αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα κάνω τα πάντα μαζί με τους συμπαίκτες μου, ώστε όλοι στη Λήμνο και όχι μόνο να είναι περήφανοι για την ομάδα μας».
Τέλος, ρωτήθηκε για τους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους που θέτει εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου: «Προσωπικά θέλω να είμαι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση για να βοηθήσω, με κάθε τρόπο. Όσον αφορά τους ομαδικούς, αυτοί τίθενται από τη διοίκηση και τον προπονητή, εμείς οι παίκτες απλά οφείλουμε να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να τους υλοποιήσουμε».
