¨Ήθελα να μείνω στον Άρη αλλά δεν με κάλεσε κανείς από τη διοίκηση”

O Πορτογάλος πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Νούνο Κοέλιο αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να μην συνεχίσει στην ομάδα.

Μιλώντας στον “Αρένα” ο Κοέλιο που αγωνίζεται πλέον στην Αρούκα τόνισε ότι περίμενε να τον καλέσει η διοίκηση κάτι που όμως δεν συνέβη: «Καταρχήν να πω ότι εγώ ήθελα να μείνω στην ομάδα του Άρη και έκανα τα πάντα για να επιστρέψω αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Κανένας από την νέα διοίκηση δεν με κάλεσε, περίμενα αρκετά , αλλά έπρεπε να πάρω αποφάσεις για το μέλλον μου. Πέρυσι καταφέραμε να σώσουμε την ομάδα και θεωρούσα ότι φέτος θα ήταν ακόμα καλύτερα τα πράγματα. Τώρα δεν υπάρχει εμπειρία στον Άρη και βρίσκεται σε μία πολύ άσχημη κατάσταση. Θα ήθελα να πω και στον κόσμο ότι δεν ήταν δική μου επιλογή και έκανα τα πάντα για να επιστρέψω στην ομάδα του Άρη».

Τέλος σε ερώτηση για το αν παρακολουθεί τον Άρη φέτος είπε: «Φυσικά και τον παρακολουθώ, ειδικά το τελευταίο καιρό μαθαίνω τι γίνεται , μιλάω με κάποιους φίλους. Ελπίζω να αλλάξουν τα πράγματα και ο Άρη να καταφέρει να μείνει στην κατηγορία.

To Top