Έδωσε χρήμα το Πολωνία – Ρωσία!

Χαμένοι της χθεσινής ημέρας ήταν μόνο όσοι δεν ακολούθησαν τις προτάσεις του Betarades.com, οι οποίες δικαιώθηκαν πανηγυρικά, με αποκορύφωμα την απόδοση 17,00 που έδωσε το «2 ημίχρονο / Χ τελικό» στο ματς Πολωνία – Ρωσία! Για σήμερα, οι ειδικοί του στοιχήματος βλέπουν νίκη της Πορτογαλίας και πιθανότατα και της Ολλανδίας.

Μπορεί χθες η συναισθηματικά σημαντικότερη πρόταση (νίκη της Ελλάδας) να μην «πέρασε», ωστόσο όλες οι υπόλοιπες προβλέψεις του Betarades.com επαληθεύτηκαν: «2 ημίχρονο / Χ τελικό» στο Πολωνία – Ρωσία (17,00), «Χ» τελικό αποτέλεσμα (3,30), αλλά και «γκολ – γκολ» στο ίδιο ματς (1,95), καθώς και «over 2,5 γκολ» στο Ελλάδα – Τσεχία (2,50).
Επιπλέον, «πέρασαν» και οι δύο προτάσεις στο παιχνίδι του ΝΒΑ, με αποδόσεις 1,91 και 1,85 αντίστοιχα. Καθόλου άσχημα…!

Στα σημερινά παιχνίδια του Euro 2012, η κύρια πρόταση της ημέρας είναι το «διπλό» της Πορτογαλίας απέναντι στη Δανία (ενδεικτική απόδοση 1,91). Επιπλέον, συνιστάται η επιλογή να σημειωθούν «2 έως 3 γκολ» (1,95).

Διαβάστε εδώ την ανάλυση τακτικής και τις στοιχηματικές προτάσεις του αγώνα Δανία – Πορτογαλία!

Στην σύγκρουση Ολλανδίας – Γερμανίας, πλεονέκτημα έχουν οι «οράνιε» και θα ποντάρουμε στη νίκη τους αλλά με draw no bet (επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ισοπαλίας), με απόδοση 2,20. Καλό είναι και το «over 2,5 γκολ», που δίνει ενδεικτική απόδοση 2,03.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση τακτικής και τις στοιχηματικές προτάσεις του αγώνα Ολλανδία – Γερμανία!

Οι λάτρεις των εξειδικευμένων στοιχημάτων μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους με ακριβή σκορ τόσο στο Δανία – Πορτογαλία (0-2 ή 1-2) όσο και στο Ολλανδία – Γερμανία (2-1 ή 1-2), με αποδόσεις από 9,00 έως και 12,00.

Όλες οι σημερινές προτάσεις για ειδικά στοιχήματα «Fun Bet»!

Εξάλλου, στα πλέι οφ ανόδου της ισπανικής Σεγούντα Ντιβισιόν, έχουμε το Αλκορκόν – Βαγιαδολίδ, όπου προβάδισμα έχει το «διπλό», με επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ισοπαλίας (draw no bet) και με ενδεικτική απόδοση 1,80.

Στο μπάσκετ, τέλος, υπάρχει ο τέταρτος τελικός του ισπανικού πρωταθλήματος, ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Οι Μαδριλένοι δικαίωσαν την στήλη στους τρεις προηγούμενους και ο «άσος» αποτελεί το προτεινόμενο ποντάρισμα και απόψε, παρότι προσφέρονται με μειονέκτημα -3,5 πόντους (ενδεικτική απόδοση 1,90).

Καλή επιτυχία και καλά κέρδη σε όλους!

To Top