Έκαναν το θαύμα τα κορίτσια του χάντμπολ! (videos)

Η μεγάλη ανατροπή που έμοιαζε ανέφικτη, έγινε πραγματικότητα για τη γυναικεία ομάδα χάντμπολ, που στον επαναληπτικό αγώνα μπαράζ για την παραμονή στην Α2 κατηγορία σάρωσε την Καστοριά με 29-19 και εξασφάλισε την σωτηρία! Δείτε τα βίντεο του PRESSARIS, με τα συγκλονιστικά τελευταία δευτερόλεπτα και τους πανηγυρισμούς!

Οι «κίτρινες» ήταν υποχρεωμένες να κερδίσουν με διαφορά 10 γκολ στη Μίκρα, για να καλύψουν τη βαριά ήττα (31-22) του πρώτου ματς, αλλά κατάφεραν να πετύχουν αυτό που στο μυαλό των περισσότερων θα έμοιαζε με θαύμα.

Τα κορίτσια της Ναταλίας Κώττα έδειξαν εξ αρχής ότι θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για την παραμονή, χτίζοντας μία διαφορά ασφαλείας από το πρώτο μόλις δεκάλεπτο (6-1). Η συνέχεια ανήκε εξ ολοκλήρου στις «κίτρινες», με το ημίχρονο να τις βρίσκει να προηγούνται με 13-7.

Ο Άρης μπήκε δυνατά στο 4ο δεκάλεπτο, αυξάνοντας κι άλλο τη διαφορά και ισοφαρίζοντας τη διαφορά των 9 γκολ (19-10), με την οποία είχε ηττηθεί στην Καστοριά.
Παρότι οι φιλοξενούμενες προσπάθησαν να αντισταθούν, παρατείνοντας την αγωνία μέχρι το φινάλε, οι «κίτρινες» ήταν εκείνες που έφτασαν τελικά στην πολυπόθητη διαφορά των 10 γκολ και πανηγύρισαν δεόντως την… αποκατάσταση της τάξης και την παραμονή τους στην Α2 κατηγορία.

Τα δεκάλεπτα: 6-1, 10-3, 13-7 (ημίχρονο), 19-10, 23-15, 29-19.

Η σύνθεση του Άρη: Κώττα Ν. 7, Χαμοσφακίδου, Τσομπανίδου 6, Κοκτσίδου 2, Παρτάλη 6, Κώττα Ε. 3, Καλαμπόκη, Βογιατζή 3, Ιγιάγκμπορ 2, Καργοπούλου, Αργυροπούλου, Γιουβαλάκη.

Δείτε τα συγκλονιστικά τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης:
{youtube}nHaFalVOTI0|640|360|1{/youtube}

Δείτε τους… τρελούς πανηγυρισμούς των κοριτσιών του Άρη μετά τη μεγάλη νίκη:
{youtube}2ycUgkvoESU|640|360|1{/youtube}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top