Αρνήθηκαν Γεωργούλης, Ράσογλου να μπουν στην επιτροπή!

Οι δύο παράγοντες του Άρη εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση: “Πληροφορηθήκαμε από τον ηλεκτρονικό τύπο ότι οριστήκαμε, μαζί με μετόχους της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και άλλους παράγοντές της, μέλη μιας Επιτροπής που αποσκοπεί να προλάβει τη δημιουργία αδιεξόδου της καλαθοσφαιρικής ομάδας μας.

Ο ορισμός μας αυτός έγινε, ενώ αρνηθήκαμε τη συμμετοχή μας, εντελώς αυθαίρετα και αποτελεί συμπεριφορά αντιδημοκρατική που μας εξέπληξε δυσάρεστα. Αρνηθήκαμε τη δική μας συμμετοχή για συγκεκριμένους ουσιαστικούς λόγους, λίγο-πολύ γνωστούς στην «αρειανή οικογένεια», και δεν θα εξαναγκαζόμασταν στην παρούσα επιστολή αν παρά την άρνησή μας δεν είχε εκδοθεί ανακοίνωση που συμπεριλαμβάνει τα ονόματά μας. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι η ανάμειξη αυτή του ονόματός μας θα μπορούσε να περιέχει και κάποιου είδους «στόχευσή» μας.

Ας μας επιτραπεί πάντως να αναφέρουμε ότι και οι δύο έχουμε έμπρακτα αποδείξει το ενδιαφέρον και την αγάπη μας για το Σύλλογο και την ομάδα μπάσκετ ειδικότερα, αλλά το ενδιαφέρον μας αυτό μάλλον αντιμετωπίστηκε στο πρόσφατο παρελθόν υποτιμητικά από τους ανθρώπους που τώρα μας ενέταξαν στη συγκεκριμένη επιτροπή.
Ευχόμαστε ολόψυχα οι προσπάθειες της Επιτροπής να ευοδωθούν”.

To Top