Κώττα στο PRESSARIS: «Καταθέσαμε την ψυχή μας!» (video)

Τα πάθος και η ψυχή με τα οποία αγωνίστηκαν τα κορίτσια του Άρη ήταν τα στοιχεία που τον οδήγησαν στη μεγάλη νίκη επί της Καστοριάς με 29-19 και παράλληλα τους χάρισε την παραμονή στην Α2 κατηγορία χάντμπολ. Η προπονήτρια – παίκτρια της ομάδας, Ναταλία Κώττα, μίλησε στο PRESSARIS αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ενώ ακόμα… πετούσε στα σύννεφα από τη χαρά!

Τα πρώτα της λόγια μετά την σπουδαία σημερινή εμφάνιση, ήταν: «Νιώθω απίστευτη χαρά. Η ομάδα άξιζε να μείνει κατηγορία και το έδειξε κατά τη διάρκεια της χρονιάς, πραγματοποιώντας μία καλή πορεία. Ωστόσο, εξαιτίας ενός κακού παιχνιδιού στην Καστοριά, βρεθήκαμε να είμαστε με το ένα πόδι στη Β’ κατηγορία. Σήμερα, όμως, καταθέσαμε την ψυχή μας και σίγουρα αξίζουμε που βρισκόμαστε εδώ. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στα κορίτσια, που έδειξαν σήμερα πόσο το ήθελαν».

Η παλικαρίσια νίκη ήρθε χάρη στη διάθεση και το πάθος που επέδειξαν οι «κίτρινες», σύμφωνα με την άποψη της Ναταλίας Κώττα: «Ό,τι μας έλειψε πριν από περίπου δύο εβδομάδες στην Καστοριά, το είχαμε σήμερα και με το παραπάνω. Η ομάδα, αλλά και ένα – ένα τα κορίτσια ξεχωριστά αγωνίστηκαν με πάθος και κυνήγησαν μέχρι τέλους τη νίκη και το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Στην τεράστια προσπάθεια της ομάδας συνέβαλαν και οι φίλαθλοι του Άρη, που βρέθηκαν στη Μίκρα: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους ήρθαν σήμερα και μας βοήθησαν με την παρουσία τους. Επίσης, οφείλουμε πολλά «ευχαριστώ» στους δύο πρώην προπονητές μας, Γιώργο Αλμπάνη και Βασίλη Σκανδάλη, οι οποίοι ήταν στο πλευρό μας τις τελευταίες ημέρες και μας πρόσφεραν την πολύτιμη βοήθειά τους».

Όσο για την συνέχεια, η Ναταλία Κώττα δήλωσε: «Μετά από τη σημερινή εμφάνιση νομίζω ότι μας αξίζει λίγη ξεκούραση. Τυχαίνει να πλησιάζει το τριήμερο της Αποκριάς και τα κορίτσια δικαιούνται να γιορτάσουν και να διασκεδάσουν! Στη συνέχεια, θα επιστρέψουμε στις προπονήσεις και το μόνο σίγουρο είναι ότι όλες θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο την επόμενη σεζόν».

Δείτε ένα απόσπασμα των δηλώσεων της Ναταλίας Κώττα στο PRESSARIS:
{youtube}MsrqAoDah48|640|360|1{/youtube}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top