Έκοψε τις γέφυρες ο Κατίδης, κατέθεσε και δεύτερη προσφυγή!

Με την κατάθεση δεύτερης προσφυγής ο Γιώργος Κατίδης κόβει τους δεσμούς με τον Άρη! Πλέον είναι με πράξεις ξεκάθαρο, ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής των κίτρινων δεν επιθυμεί να συνεχίσει στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο νεαρός μέσος, ο οποίος έκανε περισσότερο… ντόρο με τα τερτίπια του και τη συμπεριφορά του, παρά με την απόδοσή του στο γήπεδο, μέσω του δικηγόρου Βαγγέλη Χατζηιωάννου κατέθεσε και δεύτερη, συμπληρωματική προσφυγή, με την οποία κόβει οριστικά τις γέφυρες με τον Αρη!
Με την προσφυγή του ο Κατίδης ζητά και την τελευταία δόση του φετινού του συμβολαίου (5.000 ευρώ) που δεν είχε συμπεριλάβει στην πρώτη προσφυγή, αλλά και τα χρήματα που αναγράφονται στο συμβόλαιο της επόμενης σεζόν, ανεβάζοντας τη συνολική απαίτηση στις 45.000 ευρώ.

Ήταν φανερό από τις δηλώσεις του δικηγόρου του, αλλά και του Θεόφιλου Καρασαββίδη, του ατζέντη του, ότι ο Κατίδης δεν ήθελε να συνεχίσει στον Άρη. Με τη στάση του, ο ίδιος ο παίκτης (μια ζεστό, μια κρύο…) δημιούργησε περισσότερο σύγχυση και λανθασμένες προσδοκίες…

Όπως είναι γνωστό, ο Άρης ισχυρίζεται ότι η προσφυγή του Κατίδη είναι καταχρηστική. Στην Αλκμήνης τόνιζαν για μια ακόμη φορά ότι θα προσκομίσουν ενώπιον της επιτροπής όλα τα παραστατικά που αποδεικνύουν ότι στον παίκτη έχουν καταβληθεί τα ποσά στις προβλεπόμενες ημερομηνίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει η σκέψη να ζητηθεί αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, μια και ο Άρης έχει αυτό το δικαίωμα.

To Top