ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έλαμψαν με τις Εθνικές τους και επιστρέφουν Μπράμπετς, Καμαρά και Τζέγκο

Έλαμψαν με τις Εθνικές τους και επιστρέφουν Μπράμπετς, Καμαρά και Τζέγκο. Ήταν από τους πρωταγωνιστές για Τσεχία, Μαυριτανία και Αυστραλία και επιστρέφουν στην… βάση τους

Από σήμερα ξεκινάει και μέχρι αύριο αναμένεται να ολοκληρωθεί η ένταξη στην ομάδα των τριών διεθνών (προηγήθηκε ο Σούντγκρεν). Και οι τρεις ήταν βασικοί είχαν γεμάτα παιχνίδια και πρωταγωνίστησαν.

Ο Τζέιμς Τζέγκο πήρε φανέλα βασικού στο χθεσινό παιχνίδι με την Κίνα. Ο Αυστραλός μέσος είδε την ομάδα του να δέχεται την ισοφάριση από δικό του – άθελά του – λάθος, καθώς υπέπεσε σε παράβαση χέρι μέσα στην περιοχή. Η φάση ήταν αμφισβητούμενη και ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι, μετά από δια ζώσης έλεγχο στο VAR. Η Αυστραλία ήθελε μόνο νίκη, έμεινε στο 1-1 και τώρα θα παίξει τα ρέστα της στα μπαράζ.

Με το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Εθνικής Μαυριτανίας αγωνίστηκε ο Αμπουμπακάρ Καμαρά απέναντι στην Ισημερινή Γουινέα. Ο επιθετικός του Άρη κατάφερε να σκοράρει για την ομάδα της χώρας του, αλλά το γκολ του στο 22ο λεπτό δεν ήταν αρκετό για να δώσει την νίκη στην ομάδα του, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1. Κατά την επίτευξη του τέρματος, ο Καμαρά έτρεξε προς την κερκίδα που βρισκόντουσαν οι φίλοι της Μαυριτανίας, πανηγυρίζοντας μαζί τους. Στο 87′ έδωσε τη θέση του στον Τιάμ. H Μαυριτανία δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο.

Η Τσεχία ήθελε τη νίκη απέναντι στην Εσθονία και συγχρόνως την ήττα της Ουαλίας για να πανηγυρίσει την απευθείας πρόκρισης στο Μουντιάλ του Κατάρ. Το πρώτο έγινε καθώς επικράτησε με 2-0, με τον Γιάκουμπ Μπράμπετς να αγωνίζεται βασικός και να σκοράρει στο 1-0. Ωστόσο, οι Ουαλοί τσίμπησαν τον βαθμό από το Βέλγιο, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Οι Τσέχοι θα αγωνιστούν στα πλέι οφ μέσω Nations League.\

To Top