ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επένδυση… υπέρβαση για την Ελλάδα στο Χαριλάου από τον Άρη, ακολουθεί το Νέο Ρύσιο

Κατά γενική ομολογία μόνο θετικά ήταν τα σχόλια από την χθεσινή δημοσιοποίηση των εικόνων του αγωνιστικού χώρου στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Εικόνες που κατέγραψαν μια επένδυση-υπέρβαση για την Ελλάδα από τον Άρη. Από φέτος το καλοκαίρι ξεκίνησε μία πολύ μεγάλη επένδυση, η οποία και συνεχίστηκε προκειμένου το γήπεδο του Άρη να είναι ένα πραγματικό στολίδι! Οι υπολογισμοί αναφέρουν ότι η επένδυση ξεπερνάει μαζί με τα μηχανήματα τις 300.000 ευρώ!

Όπως έγινε γνωστό και από την ΠΑΕ, αλλά και από τον υπεύθυνο γεωπόνο όλων των γηπέδων της λίγκας Αντώνη Γκριμότση (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ), στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα τοποθετηθούν για πρώτη φορά σε αγωνιστικό χώρο ελληνικού γηπέδου, συστήματα παρακολούθησης των μικροκλιματικών χαρακτηριστικών με συνεχή αποτύπωση τους Δηλαδή, την θερμοκρασία, την υγρασία, την ηλιακή ακτινοβολία κ.α.!!!

Με απλά λόγια πρόκειται για μια τεράστια επένδυση πάνω από 300.000 ευρώ από την ΠΑΕ Άρης και τον Θόδωρο Καρυπίδη, προκειμένου το γήπεδο και ο αγωνιστικός χώρος να παραπέμπει στα μεγαλύτερα γήπεδα της Ευρώπης και φυσικά να κάνει την διαφορά στο ελληνικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα.

Παράλληλα, στις προθέσεις του Άρη είναι να γίνουν σημαντικά έργα βελτίωσης και στους αγωνιστικούς χώρους του Νέου Ρυσίου, εκεί όπου δουλεύει καθημερινά η ομάδα και περνάει τις περισσότερες ποδοσφαιρικές της ώρες στο χορτάρι.

Το παιχνίδι που ακολουθεί εντός έδρας για την ομάδα του Άρη, είναι αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο και εκεί θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του αγωνιστικού χώρου, που είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Όπως είναι γνωστό η ψυχρόφιλη ποικιλία θα μείνει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς. Επίσης να σημειωθεί ότι κάθε μήνα θα γίνεται μία “αξονική” του γηπέδου, στην οποία οι άνθρωποι του Άρη στοχεύουν ακριβώς στο που θα επέμβουν κάθε φορά, έχοντας πλήρη γνώση για το τι πρέπει να γίνει, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα.

To Top