ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Λοκάρει” στον ΠΑΣ ο Μάντζιος, πολύ δύσκολα να φωνάξουν παρών Φαμπιάνο και Μάνος

Από σήμερα ο Άρης “λοκάρει” στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Άκης Μάντζιος και οι παίκτες του Άρη αναγνωρίζουν τις όποιες δυσκολίες του αγώνα, αλλά δείχνουν αποφασισμένοι να επιστρέψουν στην δράση με μια σημαντική νίκη.

Πέρα από την αναμονή των άλλων τριών διεθνών (Τζέγκο, Μπράμπετς, Καμαριά), ο προπονητής του Άρη είδε χθες τον Ντάνιελ Σούντγκρεν να κάνει πρόγραμμα επανένταξης, πολύ δύσκολα θα δει ετοιμοπόλεμους τους Φαμπιάνο και Μάνο.

Ο Δημήτρης Μάνος κατάφερε να βγάλει ένα μέρος της σημερινής προπόνησης, ενώ  Φαμπιάνο έκανε ξανά ατομικό πρόγραμμα και μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει να αγωνιστεί στον προσεχή αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με δεδομένο πάντως ότι χρειάζεται ειδική μεταχείριση το πρόβλημα του Βραζιλιάνου και ακολουθούν σημαντικά ματς, σ’ ένα πρόγραμμα… βουνό, ο Μάντζιος αναγκάζεται να έχει στο μυαλό του εναλλακτικές λύσεις.

Αυτήν την στιγμή η επιλογή του Γιώργου Δεληζήση είναι στην πρώτη γραμμή και ο έμπειρος αρχηγός του Άρη είναι ο βασικός υποψήφιος σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος οριστικά δεν θα είναι τελικά έτοιμος για το αγώνα του Σαββάτου.

To Top