Ένα ματς έψαχνε ο Τσιάρας από τότε που ήρθε…

Ο Γιώργος Τσιάρας δεν έκανε κάτι εντυπωσιακό χθες. Ούτε έσπασε κάποιο ρεκόρ καριέρας. Έκανε, όμως, το παιχνίδι που έψαχνε για να… ανοίξει, να νιώσει και αυτός στην πράξη χρήσιμος για την ομάδα του, υπό την έννοια να βοηθήσει όπως ξέρει και μπορεί.

Ήρθε στην ομάδα τελευταίος, έχοντας μείνει ουσιαστικά χωρίς επίσημο επίσημο παιχνίδι από πέρσι με τον Ίκαρο. Έκανε προετοιμασία με την Αρμάνι Τζινς Μιλάνου, αλλά άλλο τα επίσημα, άλλο οι προπονήσεις. Όταν άρχισε να αποκτά “επαφή” με την ομάδα, ήρθε ο τραυματισμό του, που τον κράτησε αρκετό διάστημα εκτός δράσης. Τον πήγε πίσω και από το νέο έτος και μετά έψαχνε να βρει έναν αγώνα για να… ξεμπουκώσει.

Με τον Ηλυσιακό έπαιξε 13 λεπτά, περισσότερα από κάθε άλλη φορά φέτος και χθες βρέθηκε στο παρκέ για 20 λεπτά. Η απόδοση που είχε μέσα στα Ιλίσια του έδωσε τον χθεσινό χρόνο συμμετοχής, όχι τόσο οι απουσίες των Σαρικόπουλου και Τσακαλέρη.

Εφόσον ο Άρης μπορεί να παίρνει από τον Τσιάρα πράγματα όπως χθες, είναι δεδομένο ότι αποκτάει άλλη μια αξιόπιστη λύση στην θέση “4”, γιατί ο έμπειρος φόργουορντ είναι και καλός σουτέρ έξω από τα 6,75μ., ανεξάρτητα από το χθεσινό 1/5 που είχε.

 

To Top