Έτοιμος για πρόεδρος στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας του ο Ντρογκμπά

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος διεκδικεί την προεδρία στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας του, αναφέρθηκε στους στόχους και στις προτεραιότητες του, για το ποδόσφαιρο στην Ακτή Ελεφαντοστού, εφόσον εκλεγεί στις σχετικές αρχαιρεσίες της 23ης Απριλίου 2022.

«Μετά τις 23 Απριλίου, μια νέα εποχή θα αρχίσει για το ποδόσφαιρο της Ακτής Ελεφαντοστού», σχολίασε ο Ντρογκμπά σε συνέντευξη Τύπου στο Αμπιτζάν και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι έχω όλες τις πιθανότητες να κερδίσω αυτές τις εκλογές.

Η προτεραιότητά μου, μετά την εκλογή μου θα είναι η ένωση όλων όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, γιατί η Ακτή Ελεφαντοστού έχει βιώσει πάρα πολλές κρίσεις που μας έκαναν να χάσουμε την πρόκριση σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα».

Ο Ντρογκμπά, ο οποίος ηγείται της κίνησης «Αναγέννηση», σκοπεύει να αναδιοργανώσει ριζικά το ποδόσφαιρο της πατρίδας του και έχει υποσχεθεί αύξηση των επιδοτήσεων σε συλλόγους, οι πρόεδροι των οποίων καλούνται να εκλέξουν τον νέο αρχηγό της FIF.

«Οι πρόεδροι των συλλόγων, έχουν δει ότι το πρόγραμμά μου θα τους ωφελήσει. Οσο για τους πρώην παίκτες, θα τους βάλουμε σε μια αποστολή, προκειμένου να μοιρασθούν τις εμπειρίες τους με τους νεότερους», επεσήμανε ο Ντρογκμπά.


To Top