Έτοιμος για την απόσυρση ο Γκασόλ, αποκαλύπτει τι θα κάνει την επόμενη ημέρα

Ο Πάου Γκασόλ δεν έχει εκφράσει τις σκέψεις του για το τι θα κάνει την τρέχουσα σεζόν. Αν, δηλαδή, θα συνεχίζει να παίζει μπάσκετ ή θ’ αφήσει τη δράση για να αφοσιωθεί σε κάτι διαφορετικό.

Μετά από αρκετές εβδομάδες σιωπής ο 41χρονος Ισπανός σέντερ αποφάσισε να το κάνει την ερχόμενη Τρίτη (5/10) το απόγευμα στο Λισέου, ένα από τα εμβληματικά κτίρια της Βαρκελώνης στη Ράμπλα. Πιθανολογείται ότι θ’ ανακοινώσει την απόσυρσή του από τη δράση. Ότι θα βγάλει τη φανέλα και θα φορέσει κοστούμι. Ειδάλλως δεν θα προσκαλούσε σε αυτό το ραντεβού φίλους και γνωστούς, πέραν των δημοσιογράφων. Πρόκειται, σε πρώτη φάση, για εκτιμήσεις, αφού έχει για καιρό κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του.

Αν πάντως επιβεβαιωθεί η εκδοχή και ο Γκασόλ σταματήσει οριστικά, μια και τον Αύγουστο είχε ενημερώσει για την απόφασή του να μην ξαναπαίξει στην εθνική, έχει κατά νου να ενεργοποιηθεί περισσότερο ως ο εκπρόσωπος των αθλητών στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, στην οποία εξελέγη το περασμένο καλοκαίρι.

Πέρυσι ο Γκασόλ γύρισε στην Ευρώπη, ύστερα από δύο δεκαετίες στο ΝΒΑ, και είχε 4.6 πόντους – 2.4 ριμπάουντ με την Μπαρτσελόνα σε 7 ματς της Euroleague που έχει τζάμπολ απόψε.

To Top