ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτοιμος και αποφασισμένος ο Άρης κόντρα στην Αστάνα για τις βάσεις πρόκρισης (PRESSARIS LIVE, 16.00)

Έτοιμος και αποφασισμένος είναι ο Άρης, που αντιμετωπίζει σήμερα στις 16.00 την Αστάνα στο γήπεδό της, με στόχο να θέσει τις βάσεις πρόκρισης για να συνεχίσει στον επόμενο γύρο του Conference League.

Στην χωρίς κόσμο Astana Arena οι «κιτρινόμαυροι» δίνουν τον πρώτο επίσημο αγώνα της φετινής σεζόν, θέλοντας να παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο και να πάρουν το αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει στο δεύτερο παιχνίδι με τους Καζάκους στη Θεσσαλονίκη μια εβδομάδα μετά (29/7) να σφραγίσουν το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

«Περιμέναμε αυτή τη στιγμή να έρθει. Ετοιμαστήκαμε όλο αυτό το διάστημα με πλάνο γι’ αυτό το παιχνίδι. Για μας είναι το πρώτο επίσημο φετινό παιχνίδι, σε αντίθεση με την αντίπαλό μας, που είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει ήδη αρκετά παιχνίδια στα πόδια της. Είναι ένα συν για τον αντίπαλο το συνθετικό γήπεδο, το οποίο ίσως παίξει το ρόλο του» ανέφερε στις δηλώσεις του ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Φαμπιάνο, λόγω της καθυστέρησης άφιξης της κάρτας συμμετοχής του από την Τουρκία.

Άπαντες στην ομάδα δηλώνουν έτοιμοι για αυτό το ματς, με τον προπονητή των «κιτρινόμαυρων» να τονίζει πως «πρέπει να είμαστε και συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι σαν ομάδα, να βρούμε την ισορροπία μας στο κομμάτι το αμυντικό και το επιθετικό».

Μια ιδιαιτερότητα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν και οι δύο ομάδες, αποτελεί το γεγονός πως δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ, κάτι που ισχύει πλέον σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο 41χρονος Μπάστιαν Ντάνκερτ, ο οποίος σφυρίζει στην Bundesliga από το 2012, ενώ βρίσκεται στις λίστες της FIFA από το 2014, έχοντας επιλεγεί ως βοηθός στο VAR του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ρωσία το 2018, αλλά και στον πρόσφατο τελικό του Euro 2020.

Βοηθοί του Ντάνερτ είναι οι συμπατριώτες του, Μαρκ Μπος και Ρενέ Ρόντε, ενώ τέταρτος είναι ο Τομπάιας Ράιχελ. Υπενθυμίζεται πως στο β’ προκριματικό του Conference League δεν υπάρχει VAR. Τηλεοπτικά ο αγώνας θα μεταδοθεί από τη Nova.

To Top