«Έτρεχα να σώσω τη ζωή μου στο ΟΑΚΑ»!

Έτοιμος για το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ εμφανίστηκε με δηλώσεις του σε βρετανικά Μέσα και συγκεκριμένα στη «Dailly Telegraph» ο Κέβιν Μιραλάς. Η ομάδα του Βέλγου υποδέχεται την Κυριακή (28/10) την Λίβερπουλ και δείχνει καθόλα έτοιμος από την στιγμή που έζησε πολύ χειρότερες καταστάσεις ενώ βρισκόταν στην Ελλάδα.

Αυτό ακριβώς ισχυρίστηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν ξέχασε να αναφερθεί και στο τελευταίο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

«Έτρεχα να σώσω τη ζωή μου» σχολίασε μεταξύ άλλων ο Βέλγος διεθνής στο ντέρμπι του δεύτερου γύρου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στην έδρα των «πράσινων» για να προσθέσει στη συνέχεια:

 «Ήμασταν μπροστά στο σκορ, με 1-0 και ήταν μία εξέλιξη η οποία δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς, οι οποίοι έδειχναν ιδιαίτερα ενοχλημένοι από αυτή την εξέλιξη. Κάποιοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να εκτοξεύουν βόμβες μολότοφ.

Σωματοφύλακες και άνθρωποι της ασφαλείας του γηπέδου μπήκαν στο γήπεδο με σκοπό να μας προστατεύσουν και αρχίσαμε να τρέχουμε για να σώσουμε την ζωή μας».

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι σίγουρα ο Μιραλάς δεν θα βιώσει κάτι ανάλογο στο ντέρμπι της Έβερτον κόντρα στην Λίβερπουλ, ενώ ο Μιραλάς σχολίασε από την πλευρά του:

«Έχω μαζέψει αρκετές εμπειρίες από την καριέρα μου στην Ελλάδα, όπου υπήρχε αρκετό πάθος και βία στα ντέρμπι. Πιστεύω ότι το αυριανό παιχνίδι θα είναι λίγο διαφορετικό. Έχω παρακολουθήσει αρκετά ντέρμπι στην Αγγλία και έχω διαπιστώσει ότι οι φίλαθλοι αντιμετωπίζουν τους αγώνες με μεγαλύτερο σεβασμό. Όμως ακόμα και τώρα περιμένω ένα ντέρμπι γεμάτο πάθος και μία καυτή ατμόσφαιρα».

Ενώ ξεχώρισε τους Έλληνες οπαδούς σχολιάζοντας: «Στην Ελλάδα οι άνθρωποι είναι πιο εκδηλωτικοί, ωστόσο ανυπομονώ για το παιχνίδι με την Λίβερπουλ γιατί ξέρω ότι οι άνθρωποι στην Αγγλία είναι το ίδιο παθιασμένοι».

Για το εάν περίμενε αυτό τον αγώνα περισσότερο από τους άλλους ο Βέλγος πρόσθεσε:«Από την πρώτη στιγμή που υπέγραψα το συμβόλαιο μου με την Έβερτον, περίμενα πως και πως τη στιγμή αυτού του αγώνα».

Πηγή: sentragoal.gr

To Top