“Ήταν μια τρελή χρονιά, με τον Σούλη τονώσαμε την ψυχολογία των παικτών”

Στο ψυχολογικό κομμάτι έδωσε μεγάλη βαρύτητα το τεχνικό τιμ του Άρη όπως τόνισε ο Τάσος Θέος, άμεσος συνεργάτης του Σούλη Παπαδόπουλου. Ο τεχνικός της ομάδας Κ17 των κίτρινων επεσήμανε ακόμη πως τα συγχαρητήρια θα πρέπει να δοθούν στους παίκτες που πέτυχαν τον στόχο της παραμονής μετά από μια τρελή χρονιά, όπως την χαρακτήρισε.      

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Ο κ. Θέος μίλησε στον “Arena 89.4”. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την βοήθεια που παρείχαν στους παίκτες αυτός και ο Σούλης Παπαδόπουλος: «Μαζί με τον Σούλη Παπαδόπουλο, προσπαθούσαμε να τους τονώσουμε τη ψυχολογία αλλά και να βελτιωθούμε στο αμυντικό κομμάτι, που ήταν πολύ σημαντικό διότι από αυτό χάσαμε πολλούς βαθμούς φέτος”.

Για το αν το παιχνίδι στο Περιστέρι ήταν το ματς-κλειδί: «Σίγουρα, ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι, καθώς προερχόμασταν από μια ισοπαλία με τον Πανθρακικό και κάναμε το πρώτο διπλό της χρονιάς. Τα παιδιά υπερέβαλλαν εαυτό, όπως είδε όλη η Ελλάδα και κερδίσαμε στο πιο σημαντικό ματς της χρονιάς”.

Για την φετινή χρονιά, που τον βρήκε αρχικά στην Κ17, στην Κ20 και έπειτα στην μεγάλη ομάδα: «Ήταν μια τρελή χρονιά για όλους μας. Πράγματι, ήμουν στην Κ17, στην Κ20 μετά ξανά στην Κ17 γιατί επέστρεψαν στην Κ20 ο κος Πασσιαλής και ο κος Μπουγιουκλής. Έπρεπε να βοηθήσουμε από όποιο πόστο μπορούσαμε, παρά το γεγονός πως δεν εργαζόμασταν υπό τις καλύτερες συνθήκες”.

Για τον Σούλη Παπαδόπουλο: «Ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Πολλοί μπορεί να μην τον είχαν σε εκτίμηση γιατί εργαζόταν σε ομάδες κυρίως της Β’ Εθνικής, αλλά για εμένα ήταν ένα «σχολείο» δίπλα του, όπως ήταν και δίπλα και σε άλλους προπονητές για εμένα. Με τον κ. Αναστόπουλο, τον κ. Μπάγεβιτς και άλλους έμαθα πολλά. Τον είχα γνωρίσει και παλαιότερα σε ένα σεμινάριο προπονητών”.

Για το αν θα συνεχίσει και του χρόνου στην πρώτη ομάδα: «Εγώ έχω δηλώσει ξανά πως είμαι στη διάθεση του Άρη, νομίζω μπορώ να ανταποκριθώ. Θα το κρίνουν όμως οι υπεύθυνοι».

To Top