Ήττα (1-0) στο Βέλγιο του Ολυμπιακού πριν το ματς με τον Άρη

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 1-0 στην έδρα της Αντβέρπ με το γκολ του Μπαλικβίσα στο 6ο λεπτό, πριν το ματς με τον Άρη για την Superleague. Οι Πειραιώτες τερμάτισαν στη 2η θέση του ομίλου και πήραν πρόκριση στα μπαράζ για τη φάση των 16 του Europa League.

Ο Ολυμπιακός δεν έδειξε το καλό του πρόσωπο στο Βέλγιο. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ηττήθηκε 1-0 από την Αντβέρπ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Οι γηπεδούχοι πήραν… ρεβάνς για το ματς του Καραϊσκάκης χάρη στο γκολ του Μπαλικβίσα στο 6ο λεπτό.

Στα τελευταία δέκα λεπτά ο Ολυμπιακός προσπάθησε κάπως να ανεβάσει ρυθμό. Αρκέστηκε όμως σε γεμίσματα και σουτ εκτός περιοχής με καλύτερη στιγμή την κεφαλιά του Αραμπί στο 86′.

ΑΝΤΒΕΡΠ: Μπουτέ, Ντε Λε (58′ Κουίρινεν), Αλμέιδα, Ντεσολέιλ (57′ Ένχελς), Μπένσον (73′ Σαμάτα), Βερστρέτ, Γκέρκενς, Ντουόμοχ, Έγκεσταϊν (73′ Φρέι), Μπατάιγ, Μπαλικβίσα (87′ Γιουσούφ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Λαλά (66′ Ανδρούτσος), Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46′ Αγκιμπού Καμαρά), Ρόνι Λόπες (46′ Μασούρας), Μαντί Καμαρά, Ονιεκούρου (60′ Βρουσάι), Τικίνιο (46′ Αραμπί).

To Top