Ίβκοβιτς: “Αν δικαιωθεί ο Άρης, κερδίσαμε άδικα”

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έβαλε όλα τα “αν” του κόσμου για να πει πως ο Άρης εφόσον δικαιωθεί, θα έχει κερδίσει άδικα ο Ολυμπιακός μέσα στο Αλεξάνδρειο τον Άρη.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε πως “υπάρχει βίντεο, υπάρχουν όλα… Γι’ αυτό και έβαλαν το βίντεο για το τελευταίο σουτ. Ο Χάινς μου είπε ότι έκοψε τη μπάλα. Εγώ δεν είδα. Αλήθεια, καθαρά, δεν είδα για να επιμένω στη γνώμη μου. Πιστεύω στον παίκτη μου, που μου είπε ότι έκοψε καθαρά. Δεν είμαι υπεύθυνος, υπάρχει πρώτος διαιτητής, μπορεί να κάνει και ένσταση ο Άρης. Αν δικαιωθεί τότε άδικα κερδίσαμε και άδικα έχασε ο Άρης”.

Για το παιχνίδι είπε πως “έγινε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό παιχνίδι μετά από αυτό που είχαμε στην Πόλη. Ο Ολυμπιακός σαν νέα ομάδα δεν έπαιξε όπως περιμέναμε, ο Άρης ήταν πολύ καλός και πολύ δυνατός στο σημερινό παιχνίδι. Είχαμε κάποια προβλήματα που δεν βρήκαμε ρυθμό στο πρώτο δεκάλεπτο, χάσαμε επτά ριμπάουντ και κάναμε επτά λάθη, βρήκαμε τον ρυθμό μας στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως, αν και το μεγαλύτερο πρόβλημα μας ήταν στην άμυνα ένας εναντίον ενός, που δεχτήκαμε 21 πόντους από τους 43 του Άρη. Με αυτή τη λογική προσπαθήσαμε να παίξουμε με ψηλά γκαρντ, αλλά εκεί που χαλάσαμε το παιχνίδι μας ήταν στη ρακέτα. Μας έλειψε ο Παπαδόπουλος, ο Γλυνιαδάκης είχε ίωση και ο Χάινς έχασε τέσσερα πολύ εύκολα καλάθια. Ίσως αν σκοράρε, να είχε λίγο διαφορετική εξέλιξη το παιχνίδι. Σε αυτή τη φάση έχουμε τον Σπανούλη που βοηθάει, που παίζει καλό μπάσκετ. Μας λείπουν και πόντοι και δημιουργία μέσα στη ρακέτα”.

Για την τελευταία επίθεση του Ολυμπιακού είπε πως “είπαμε ότι ο Βασίλης θα πάρει τη μπάλα κι αν μπορούμε να τελειώσουμε με τρίποντο από το κέντρο ή τις γωνίες και να πάμε με πέντε παίκτες στο ριμπάουντ. Ίσως θα έπρεπε να είναι 2-3” αργότερα η εκτέλεση της προσπάθειας”.

Αναφέρθηκε και στον… διαφορετικό Άρη που είδε σε σχέση με τον αγώνα κυπέλλου: “Είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα, πολύ καλύτερη από αυτή που αντιμετωπίσαμε στο κύπελλο”.

To Top