ΑΠΟΨΕΙΣ

Αέρας… ο Άρης έδειξε τα δόντια του και κρατάει σφιχτά στα χέρια του το εισιτήριο της Ευρώπης!

Ο Άρης με τον… αέρα της Ευρώπης, συνέχισε με τη φόρα που είχε από το ΟΑΚΑ, επικράτησε κατά κράτος του ΠΑΟΚ και έχει σφιχτά στα χέρια του το εισιτήριο για το Europa Conference League.

H ομάδα του Χερμάν Μπούργος είχε μεγαλύτερο κίνητρο κι αυτό φάνηκε από το πρώτο ημίχρονο. Θα μπορούσε μάλιστα να είχε τελειώσει το παιχνίδι από τα μέσα του δεύτερου μέρους, “σκοτώνοντας” τον ΠΑΟΚ σε πολλές περιπτώσεις με αποκορύφωμα την ευκαιρία του Μπρούνο Γκάμα.

Δεν είναι υπερβολή εάν ισχυριστούμε ότι το 1-0 “αδικεί” την συνολική εικόνα του Άρη, άσχετα εάν είχε παθητικό ρόλο στα τελευταία 10-15 λεπτά του αγώνα, με την επιλογή του Αργεντίνου να παίξει με τρία στόπερ και να περιμένει το τελικό σφύριγμα.

Η κιτρινόμαυρη ομάδα ήταν άψογα στημένη στον αγωνιστικό χώρο, από το πρώτο δευτερόλεπτο έδειξε ποιος θα είναι το… αφεντικό στο παιχνίδι, πήρε το προβάδισμα με την γκολάρα του Ντουκουρέ κι αν ο Πασχαλάκης δεν έκανε για μια ακόμη φορά ένα μεγάλο παιχνίδι, τότε θα μιλούσαμε για μια ευρεία νίκη του Άρη.

Με 53 βαθμούς ο Άρης και δυο βαθμούς μπροστά από τον 4ο, έχοντας “σκουπίσει” ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πάει να κάνει… καλό Πάσχα, με την πεποίθηση ότι αυτός έχει το πάνω χέρι, σε ότι αφορά την Ευρωπαϊκή έξοδο. Το πιο σημαντικό; Ο Άρης κατάφερε να (ξανά) πείσει τον εαυτό του, ότι μπορεί να χτυπήσει τα μεγάλα ματς αποκτώντας το DNA του νικητή.

Έχει το προβάδισμα, έχει την ψυχολογία και πλέον είναι ο απόλυτος ρυθμιστής της τύχης του.

Μετά τις μέρες του Πάσχα, το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αποτελεί το πλέον καθοριστικό παιχνίδι. Με νίκη επί της αθηναϊκής ομάδας θα αποκτήσει ένα βαθμολογικό “μαξιλάρι” διαφοράς πέντε βαθμών, ενώ όπως φάνηκε και χθες μπορεί να κυνηγήσει ακόμη και την 2η θέση!

Βέβαια, όλα αυτά σε θεωρητικό επίπεδο. Θα αρκεστούμε στην ατάκα του Μπούργος που τα είπε όλα για την συνέχεια: “Λείπουν πολλά ματς ακόμα, βλέπουμε το κάθε ματς σαν τελικό όπως έχω πει ξανά”.

To Top