Αγκάνθο, Σουνάς και Βελλίδης έκαναν την… διαφορά για τον Κατσαβάκη

Το ένστικτο του Αγκάνθο, η ηρεμία του Σουνά και η ετοιμότητα του Βελλίδη ήταν τα βασικά στοιχεία που έδωσαν στον Άρη το πρώτο τρίποντο της χρονιάς, σύμφωνα με τον Μάκη Κατσαβάκη.

Ο τεχνικός του Άρη είπε στην συνέντευξη Τύπου πως “θέλαμε αυτή τη νίκη κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, για να σταθεροποιηθούμε και βαθμολογικά και σαν ομάδα, για το “δέσιμό” της. Ξεκινήσαμε με υπομονή, ο αντίπαλος μας περίμενε πίσω, αλλά έπρεπε να ήμασταν περισσότερο στην κάθετη πάσα, να χρησιμοποιήσουμε τον Αγκάνθο. Είχαμε άτεχνες σκέψεις, για μεγάλες μπαλιές, παρολ’ αυτά βγήκαν οι φάσεις και δεν ξέρω αν υπήρχαν περιπτώσεις πέναλτι με Γιαννιώτα και Καπετάνο. Στο ημίχρονο είπαμε ότι χρειάζεται υπομονή, γιατί αυτά τα παιχνίδια παίζονται μέχρι το τέλος. Η παρουσία του μικρού (Σουνά) μας έδωσε ηρεμία να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα. Μετά το γκολ ρισκάρισε ο αντίπαλος και ευτυχώς ο Μάρκος ήταν σε ετοιμότητα και μας κράτησε για να πάρουμε το τρίποντο που τόσο θέλαμε”.

Ρωτήθηκε αν υπήρχε εντολή για… οπισθοχώρηση μετά το 1-0 και απάντησε πως “κάναμε μια αντανακλαστική κίνηση προς τα πίσω, χωρίς εντολή, αλλά χρειαζόμασταν φρεσκάρισμα στο κέντρο. Κρατούσαμε όμως μία αλλαγή γιατί στο ημίχρονο ο Πουλίδο μου είπε ότι ίσως θα ζητούσε αλλαγή…”.

Σε ερώτηση για την απόδοση του Κώστα Καπετάνου είπε ότι “πρέπει να έχει υπομονή, την είχε στο δεύτερο μέρος. Θέλει υπομονή ο δεύτερος μέσος που γίνεται φορ, για να περάσουμε τις κάθετε πάσες, ώστε να αξιοποιηθεί το χάρισμα που έχει ο Αγκάνθο. Θα δουλέψουμε και θα βελτιωθούμε”.

Αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα που ακολουθεί επισημαίνοντας πως “θα δουλέψουμε αυτή τη βδομάδα, μας περιμένει ένα κλασικό ντέρμπι, θα ετοιμαστούμε για να πάμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε ηρεμία για να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα. Δεν παίζουν πολύ καιρό μαζί τα παιδιά. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα κορμό από πέρσι, έχει τα σκαμπανεβάσματά του. Θα δούμε…”.

 

To Top