ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αδεια από ΕΕΑ στα μετοχικά Παναχαϊκής, Καραϊσκάκη, Αιγύπτιοι για Παναιγιάλειο

Άδεια σε έξι μετόχους της ΠΑΕ Παναχαϊκή χορήγησε η ΕΕΑ (Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού) στη συνεδρίαση της 11ης Ιανουαρίου.

Στοίχημα και Casino στο Stoiximan.gr! Το Παιχνίδι Σου Καλύτερο!

Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Κώστας Κατσουράνης που έχει πλέον και επίσημα το 4,82% των μετοχών.

Αντίθετα, αναβολή πήραν οι υποθέσεις τριών.

Παράλληλα, άδεια χορηγήθηκε και στον Οδυσσέα Δράκο που κατέχει και με τη… βούλα πια το 26,33% των μετοχών της ΠΑΕ Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Αναλυτικά: «Άδειες 69Α

(α)   ΠΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ

Δράκος Οδυσσέας            (26,33%)

ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ

(β) ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Βασιλάτος Αλέξανδρος                 (6,43%)  ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 18-1-18

Κουνάβης Αντώνιος                    (14,44%)  ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ

Χρυσανθόπουλος Κων/νος           (6,43%)   ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ

Κατσουράνης Κων/νος                 (4,82%)  ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ

Μιχαλάκος Χρήστος                     (6,43%)  ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 18-1-18

Πολυδωρόπουλος Παναγιώτης      (4,82%)  ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ

Λαμπρόπουλος Παναγιώτης          (6,43%)  ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ

Κολοκυθάς Αναστάσιος                (6,43%)  ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 18-1-18

Κοντοθεοδώρου Ευφροσύνη        (6,43%)  ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ».

Λίγο πριν «πνιγεί»  Παναιγιάλειος η σανίδα σωτηρίας βρέθηκε στην… Αίγυπτο (όπως και στην περίπτωση του Εργοτέλη με τον Μάγκετ Σαμί)! Η ΠΑΕ γυρίζει διοικητική σελίδα με το 48,5% των μετοχών να μεταβιβάζεται σε επενδυτικό όμιλο Αιγύπτιων, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο «Ράδιο Αίγιο» ο διαμεσολαβητής Γιώργος Γκάμαρης.

* Ο άνθρωπος που είχε ασχοληθεί παραγοντικά με τον Πανηλειακό επιβεβαίωσε το ρόλο του Νίκου Χριστοδουλόπουλου για τη μετάβαση στη νέα εποχή και αποκάλυψε ότι στο νέο ΔΣ θα προσχωρήσουν ο Σπύρος Λάμπρου (πρώην πρόεδρος της Χαλκίδας και του Χαϊδαρίου και παράγοντας στην Παναχαϊκή), ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών Δήμος Κασκαντίρης (στον οποίο επίσης αναφέρθηκε το FL News) και ο Σταμάτης Συρίγος (πρώην γενικός γραμματέας του ΠΣΑΠ και ποδοσφαιριστής του Παναιγιάλειου τη σεζόν 2001-02 με 27 συμμετοχές και 1 γκολ σε Β’ Εθνική και κύπελλο).

Επίσης, ο Γκάμαρης κατονόμασε τον έναν εκ των δύο Αιγύπτιων χρηματοδοτών, τον Αλι Μοχάμεντ Αμπντούν, προανήγγειλε αποπληρωμή των παικτών, συζήτηση με τον κόουτς Παναγιώτη Γκουτσίδη για να ακούσουν τις απόψεις και το πλάνο του και ανάπτυξη του συλλόγου σε όλους τους τομείς.

Χαρακτήρισε δε κομβικό το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ το Σάββατο 13/1 (15:00), γιατί αν δεν επιτευχθεί η παραμονή στη Football League «…δεν θα μπορούμε να συζητάμε για μεταβίβαση μετοχών».

To Top