ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ακόμη πιο κοντά με Κωνσταντινίδη!

Σε δυο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την άμυνα του, έχει στρέψει το ενδιαφέρον του ο Άρης. Πρώτη συζήτηση με Κωνσταντινίδη, πάντα ανοιχτό του Βάσκεθ.

Οι άνθρωποι του Άρη ψάχνουν έναν ακόμα ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει τον Μανώλη Τζανακάκη και ήδη έχουν στην λίστα τους το όνομα του Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Με τον 24χρονο αμυντικό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ τον περασμένο Ιανουάριο και πήρε μεταγραφή για την Μπρέσια, έγινε ήδη μια πρώτη συζήτηση με τους ανθρώπους του Άρη να ενημερώνουν για το ενδιαφέρον τους.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή είχε προτεραιότητα το εξωτερικό, αλλά από τη στιγμή που δεν βρήκε κάποια καλύτερη πρόταση είναι θετική στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Άρη.

Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ κοντά στην συμφωνία.

Ανοιχτό είναι το θέμα και του Φραν Βέλεθ για το κέντρο της άμυνας. Ο Πάκο Ερέρα θέλει τον Ισπανό στόπερ για την ενίσχυση του ρόστερ του Άρη, αλλά δεν κατέστη δυνατόν να αποκτηθεί λόγω των οικονομικών εκκρεμοτήτων της Βίσλα Κρακοβίας.

Υπάρχουν και οι εναλλακτικές λύσεις, μία εκ των οποίων είναι ο στόπερ από τη Γκαμπόν, Μουσαβού Κινγκ, που ανήκει στην Ουντινέζε και  τέθηκε στη διάθεση των Διαμαντόπουλου – Καρυπίδη στο πρόσφατο ταξίδι τους στην Ιταλία.

To Top