Αλεξανδρής: «Να παίξουμε σαν Άρης»

Για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, μίλησε στον επίσημο ιστότοπο της ΚΑΕ Άρης ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, τονίζοντας την σημασία που θα είχε για την ομάδα του το να παίξει μπροστά σε γεμάτες εξέδρες.

Η δήλωση του προπονητή του Άρη, όπως φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

«Θα μας παρείχε μεγάλη βοήθεια στον αυριανό αγώνα αν παίζαμε σε ένα γεμάτο Αλεξάνδρειο. Τόσο εγώ, όσο και ορισμένοι παίκτες στην ομάδα γνωρίζουμε καλά τι σημαίνει να παίζεις στον Άρη και το βάρος της συγκεκριμένης φανέλας. Για αυτό άλλωστε είμαστε απαιτητικοί και επιδιώκουμε να προσαρμοστούν τα νέα παιδιά πολύ γρήγορα, διότι με ενδιαφέρει να καταλάβουν που έχουν έρθει να αγωνιστούν. Και αυτό θα επιτευχθεί ευκολότερα αν έχουν την συμπαράσταση του κόσμου και νιώσουν τον παλμό τους στην κερκίδα. Οπότε θα ήταν πιστεύω διαφορετικά τα πράγματα αν είχαμε αύριο τους φιλάθλους μας στο γήπεδο. Όχι μόνο θα ήταν καλύτερα για εμάς, αλλά παράλληλα θα ήταν πιο δύσκολα για τον Ολυμπιακό που έχει και αυτός αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του. Είναι ατυχία λοιπόν να παίξουμε σε ένα άδειο γήπεδο, αλλά αυτή είναι η κατάσταση και οφείλουμε να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο».

«Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη το ρόστερ, εντούτοις καλούμαστε να μετρήσουμε από πολύ νωρίς τις δυνάμεις μας απέναντι στον Ολυμπιακό και αργότερα με τον Παναθηναϊκό που είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Μας περιμένει μια δύσκολη αναμέτρηση και είναι αλήθεια πως δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι, διότι τις τελευταίες δύο μέρες έχουν προστεθεί στις προπονήσεις δύο νέοι παίκτες και όπως είπα προηγουμένως δεν έχει ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Δεν ψάχνουμε όμως σε καμία περίπτωση για δικαιολογίες. Πρέπει να παίξουμε σαν Άρης και θα δώσουμε τα πάντα μέσα στο παρκέ. Θέλουμε πολύ τη νίκη και θα επιδιώξουμε να καλύψουμε την απειρία μας με κάποια τρικ που έχουμε σχεδιάσει».

To Top