Αμαζόνες με… κίτρινα

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη ήταν εκείνη που πανηγύρισε στο φιλικό παιχνίδι με τις Αμαζόνες Δράμας, τις οποίες νίκησε με 3-1 στο γήπεδο των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, σκοράροντας τρεις φορές μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών. Δύο γκολ για τον Άρη πέτυχε η νεοαποκτηθείσα Καρκατζίνου, ενώ άλλο ένα σημείωσε με όμορφο πλασέ η Παπαδοπούλου.

Στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου, παρότι ο Άρης είχε τον έλεγχο, δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις φάσεις που δημιούργησε. Αντίθετα, το σκορ άνοιξαν οι Αμαζόνες Δράμας με εκτέλεση πέναλτι στο 37′. Ωστόσο, στο ξεκίνημα της επανάληψης, στο 47′, οι “κίτρινες” έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με υπέροχο γκολ της Καρκατζίνου, η οποία έγραψε το 2-1 στο 50′, ενώ λίγο αργότερα (52′) ο Άρης σφράγισε τη νίκη με πλασέ της Παπαδοπούλου.

Στα λεπτά που ακολούθησαν ο προπονητής του Άρη, Ηρακλής Μακρίδης, έδωσε την ευκαιρία σε όλες τις παίκτριες να πάρουν λεπτά συμμετοχής στα πόδια τους. Άξιο αναφοράς είναι πως δεν αγωνίστηκε η διεθνής Μίτκου αλλά και οι Γκοτόβα, Κουμπανιτσά και Κραγασάκη.

Η βασική 11άδα του Άρη: Φωτιάδου, Τσαγκαλλίδου, Χωτουριάδου, Κοληγά, Τερζοπούλου, Κηπουρού, Γρηγοριάδου, Λαγουμτζή, Κωνσταντίνου, Καρκαρτζίνου, Παπαδοπούλου.
Ως αλλαγές αγωνίστηκαν οι Ματατζή, Γκόγκα, Πάντσεβα, Αναστασιάδου, Χιτούδη, Κανδιάνου, Τσιλιφίκα, Βερβερίδου και Διονυσιάδου.

To Top