Ο Τσαλδάρης επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον!

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης εντοπίστηκε από το PRESSARIS.gr, δεν θέλησε ωστόσο να κάνει κάποια δήλωση για το ενδιαφέρον που προέκυψε από τον Άρη. Δύσκολα θα υπογράψει συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό, έχει μια πρόταση από την Ιταλία, ωστόσο είναι ακόμα ελεύθερος.

Ο διεθνής γκαρντ παραμένει στην Αθήνα και περιμένει να αξιολογήσει τις προτάσεις που θα έχει για την επόμενη σελίδα της καριέρας του. Δεν αποκλείεται αυτή να είναι ο Άρης, αν και οι πιθανότητες συνεργασίας των δύο πλευρών δεν είναι πολλές. Το γνωρίζουν αυτό οι άνθρωποι του Άρη, είναι όμως διατεθειμένοι να τις εξαντλήσουν για να φέρουν πίσω στην Θεσσαλονίκη τον 31χρονο γκαρντ.

Ο Τσαλδάρης δεν θέλησε να σχολιάσει το παραμικρό για το ενδιαφέρον του Άρη. Επιβεβαίωσε πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον τεχνικό του Άρη, Βαγγέλη Αλεξανδρή, όμως αν δεν μιλήσει με τη διοίκηση για να έχει πρόταση στα χέρια του, δεν μπορεί να πάρει θέση.

Δεν αποκλείεται ακόμα και στη διάρκεια της ημέρας ο πρόεδρος του Άρη, Γιάννης Δαμιανίδης να μιλήσει με τον Τσαλδάρη, ώστε να ξεκινήσει μια συζήτηση γύρω από το ενδεχόμενο επιστροφής του στο Αλεξάνδρειο.

To Top