Αμπελάς: “Ευλογία να είσαι παίκτης του Άρη”

Την πρώτη του συνέντευξη από το νέο του πόστο, αυτό του τιμ μάνατζερ έδωσε ο Αγαπητός Αμπελάς, μιλώντας στο επίσημο ραδιόφωνο του Άρη, με θέμα τι άλλο από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
«Από το πρώτο λεπτό όποιος επιβάλει τον ρυθμό του θα κερδίσει το παιχνίδι. Θέλει ποδοσφαιρική ευφυΐα-εξυπνάδα.
Κάθε παιχνίδι είναι εντελώς ξεχωριστό και διαφορετικό» είπε αρχικά ο Αμπελάς για να συμπληρώσει: «Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ. Ότι και να έχει συμβεί δεν υπάρχει. Σκέφτεσαι μόνο το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Για τα πράγματα που «ντοπάρουν» ψυχολογικά τους παίκτες ο Αμπελάς είπε: «Είναι στον χαρακτήρα του κάθε ποδοσφαιριστή. Εμένα με ‘έφτιαχνε’ αυτό που εισπράτταμε από τον κόσμο. Αυτό ήταν που μου έδινε ώθηση».

Για τα νέα του καθήκοντα σε συνδυασμό με την απουσία από την ενεργό δράση σχολίασε: «Μου λείπει το ποδόσφαιρο. Καμιά φορά όταν χάνεις κάποια πράγματα καταλαβαίνεις τι αξία είχαν. Προσπαθώ να μεταφέρω και στα νέα παιδιά ότι το να είσαι ποδοσφαιριστής είναι ευλογία, πόσο μάλλον στον Άρη. Τα νέα παιδιά κρατάν την τύχη στα χέρια τους. Αν δουλέψουν σωστά μόνο θετικό θα τους βγει.
Το να είσαι ποδοσφαιριστής και να ασχολείσαι μόνο με αυτό είναι ευλογία».

Για τις απουσίες και την αίσθηση που έχει για την έκβαση της αναμέτρησης, ο Αγαπητός Αμπελάς σημείωσε: «Δεν ισχύει τίποτα. Όταν παίζεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι όποιος και να κληθεί να αγωνιστεί θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του. Είναι Άρης εναντίον ΠΑΟΚ. Δε μπορώ να δώσω προγνωστικά…».

To Top