Αναγκαία όσο ποτέ η έκδοση διαρκείας! Όχι άλλη καθυστέρηση

Οι μέρες περνούν βασανιστικά στον Άρη με τον έναν παίκτη μετά τον άλλο να διαβαίνει την πόρτα της εξόδου από την ομάδα (Φατί, Καστίγιο, Νέτο, οι πιο… φρέσκες αποχωρήσεις) και με τους υπόλοιπους παίκτες να είναι με το ένα πόδι στην έξοδο… Απλά περιμένουν…

Οι οικονομικές υποχρεώσεις π.χ. εφορία παραμένουν πιεστικές και πλέον ανελαστικές.

Όλοι παραδέχονται ότι χρειάζονται χρήματα, καμία κίνηση επί της ουσίας δεν έχει γίνει προς αυτό και η λύση της έκδοσης διαρκείας είναι αναγκαία, όσο ποτέ.

Οι παράγοντες που έχουν απομείνει να διευθετούν τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ ισχυρίζονται ότι ανάμεσα στ’ άλλα επιχειρούν να ολοκληρώσουν την καμπάνια των εισιτηρίων διαρκείας της νέας χρονιάς, προκειμένου να τη θέσουν σε κυκλοφορία.

Δεν υπάρχει η πολυτέλεια της καθυστέρησης. Το θέμα των εισιτηρίων διαρκείας συζητείται σε κάθε σημείο που υπάρχει Αρειανός. Όλοι καταλήγουν στο συμπέρασμα: διαρκείας τώρα! Είναι μια πρώτη άμεση λύση.

Άλλωστε είναι ξεκάθαρο πως όλες οι τάσεις που διαμορφώνονται στο εσωτερικό της ομάδας ποντάρουν πολλά για την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων στην ανταπόκριση του κόσμου για τα νέα διαρκείας, αφού είναι η πλέον άμεση πηγή εσόδων… Ο κόσμος για μια ακόμη φορά μπορεί να βοηθήσει, όπως αυτό (μόνο) ξέρει, χωρίς ιδιοτέλεια. Περιμένει…

 

To Top