Ανακοίνωσε τον Σκέντζο ο Πανελευσινιακός

Τη συνεργασία του με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη, αλλά και πρώην μέλους του τεχνικού τιμ των κιτρινόμαυρων Ανδρέα Σκέντζο ανακοίνωσε ο Πανελευσινιακός.

Αναλυτικά:

“Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας τους με δύο Ελευσίνιους. Τον προπονητή Ανδρέα Σκέντζο και τον προπονητή τερματοφυλάκων Βαγγέλη Φιλιππή.

Ο Ανδρεας Σκέντζος καταξιωμένος προπονητής με θητεία μεταξύ άλλων σε Άρη Θεσσαλονίκης (συνεργάτης του Νίκου Αναστόπουλου), Ομόνοια Κύπρου (συνεργάτης του Γιάννη Αναστασίου), Πανθηραικό, Άγιο Νικόλαο, Μύκονο, Πόρο, επιστρέφει στα πάτρια εδάφη και στην ομάδα που ξεκίνησε την πετυχημένη ποδοσφαιρική του καριέρα αναλαμβάνοντας τα ηνία της με στόχο την επιστροφή της εκεί που της αξίζει.

Ο Βαγγέλης Φιλιππής ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Πανελευσινιακό και έκανε μεγάλη καριέρα στον Πανιώνιο. Με θητεία μεταξύ άλλων στους πάγκους του Πανιωνίου και της Α.Ε. Λάρισας ο έμπειρος προπονητής τερματοφυλάκων επιστρέφει στον Πανελευσινιακό στελεχώνοντας το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας.

Καλωσορίσατε!!!”.

 

 

To Top