Σκέντζος: “Ο Άρης αν πετύχει πρώτος γκολ θα έχει πλεονέκτημα, σπουδαίες μονάδες Γκάμα, Ματέο, Μπερτόγλιο”

Ο Αντρέας Σκέντζος μίλησε για το παιχνίδι του Σαββάτου ανάμεσα στον ΟΦΗ και στον Άρη, έχοντας συνδέσει το όνομα του και με τις δυο ομάδες.

Τα όσα μεταξύ άλλων δήλωσε ο Σκέντζος  στον Athletic Radio 104,2 της Κρήτης:

Για το ΟΦΗ – Άρης: “Είναι δύο ομάδες από τις καλύτερες του πρωταθλήματος. Παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και στηρίζονται στο μεσοεπιθετικό τους τρίτο. Και οι δύο στηρίζονται στις επιθέσεις τους και πιστεύω πως θα δούμε ένα ανοικτό και επιθετικό παιχνίδι”.

Για τις διαφορές ΟΦΗ – Άρη: “Ο ΟΦΗ είναι καλύτερος ως σύνολο ενώ ο Άρης στηρίζεται σε μονάδες όπως ο Γκάμα, ο Γκαρσία και ο Μπερτόλιο. Ο ΟΦΗ στηρίζεται στο σύνολο και σιγά – σιγά βρίσκει τον καλό εαυτό του και θα επιστρέψει στις καλές στιγμές που μας έχει χαρίσει και που θέλουμε να τον βλέπουμε όλοι μας”.

Για το τι περιμένει να δει από τον ΟΦΗ: “Από τον ΟΦΗ περιμένω πως δεν θα αλλάξει κάτι, παίζει το δικό του ποδόσφαιρο που από όταν ανέλαβε ο Σίμος θέλει να παίζει επιθετικά και με μοντέρνο στυλ παιχνιδιού. Αυτό που θέλει να ευχαριστιέται να βλέπει ο κάθε φίλαθλος του ΟΦΗ αλλά και όλων εμάς που βρισκόμαστε κοντά στην ομάδα”.

Για το που θα κριθεί το ματς του Σαββάτου: “Ένα τέτοιο παιχνίδι που είναι ντέρμπι θα κριθεί από τις λεπτομέρειες. Πιστεύω πως θα κριθεί στο γκολ, ο Άρης αν σκοράρει πρώτος θα έχει μεγαλύτερες πιθανότητες γιατί στην συνέχεια κλείνει σωστά ανασταλτικά. Αυτό είναι το στοιχείο που πρέπει να προσέξει ο ΟΦΗ”.

To Top